Witam
Nazywam się Przemek i parę godzinek temu poczytałem trochę artykułów i właśnie czekam na 50$ za Quiz ![]()
Jestem początkującym graczem choć gram około roku live z przyjaciółmi i w małych miastowych pokerach ![]()
W między czasie na oczekiwanie oglądam filmiki, czytam artykuły oraz gram on-line na Full Tilt.
Pozdrawiam i do zobaczenia przy stole
Chciałem jeszcze dodać że bardzo miło jak przez te dwa dni mi się "funkcionuje" na pokerstrategy. Dosłownie 3godziny temu rozwiązałem Quiz. A już przeprowadzono weryfikację i wysłano mi e-maila, że kapitał jest w drodze
Bardzo mnie cieszy szybka obsługa. Dalej pogłębiam wiedzę
Pozdrawiam
Witam serdecznie przemku ![]()
cieszę się że do nas trafiłeś, mam nadzieje że szybko otrzymasz 50$ kapitału startowego i po uprzednim zapoznaniu się z podstawami gry w pokera zasiądziesz do stolików ![]()
Pamiętaj że w razie jakichkolwiek pytań na temat FullTiltPoker masz specjalny dział w którym szybko dostaniesz odpowiedź na twoje pytanie: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/board.php?boardid=115
Pozdrawiam
Super. Dziękuje za informację i na pewno nie raz skorzystam z Twojego linku
Mam nadzieję, że niedługo spotkamy się na szczycie
Potwierdzam swoje zadowolenia z serwisu PS i FTP. Zaledwie pare godzin temu pisałem że nastąpiła weryfikacja mojego użytkownika, a już mam pieniążki z Quizu na właśnym koncie. pozdrawiam
Witaj Przemek! ![]()
Naprawdę fajnie, że trafiłeś na naszą stronę. Daje ona wielkie możliwości, tylko trzeba z nich umiejętnie korzystać
Jeśli już zacząłeś grać w No-Limit Hold'em to polecam Ci strategię BSS FR. Chcesz wiedzieć na czym ona polega? Bardzo ważne na początek jest przeczytanie artykułów, które znajdziesz pod tym linkiem No-limit strategia big stack. Następnym etapem powinno być obejrzenie filmów naszych świetnych trenerów - zobaczysz jak wygląda teoria w praktyce!
Oto filmy, które Ci polecam:
rusher88: No limit full ring – teoria microlimits
rusher88: No limit 10$ fullring
TheNaturat: No limit 10$ fullring
Tak przygotowany możesz zasiąść do stołów. Po każdej sesji warto przeanalizować swoje ręce i te, które sprawiły Ci największy problem wrzucić do oceny. Nasi sędziowie zawsze odpowiedzą na Twoje pytania - to świetny sposób na naukę! Ręce należy wrzucać w odpowiednim dziale No Limit Hold'em - przykłady rozdań.
Życzę powodzenia przy stołach!
Cześć Przemku,
Widzę, że kapitał już jest, więc do dzieła! Zapraszam do korzystania z naszej oferty. Jeśli będziesz miał jakieś pytania, śmiało pisz.
Pozdrawiam.