Skip to forum
Notifications
Clear all

Witam

6 Posts
5 Users
0 Reactions
414 Views
Sadziooo

Witam. Jestem tu nowy, więc chciałbym spytać się Was o poradę, a mianowicie zdałem quiz i nie wiem który z poker room'ów jest najlepszy dla początkujących. Najwięcej słyszałem o Poker Stars, ale niestety nie można umieścić tam swojego startowego kapitału. Pozdrawiam.

Reply
5 replies
AdisJuve

Cześć Sadziooo,

Polecam odwiedzić wątek: Poker room dla Ciebie. Odpowiedz na pytania postawione w pierwszej wiadomości, a któryś z moderatorów pomoże wybrać najlepszy room dla Ciebie.

Przy okazji Twojego pierwszego postu chciałbym Cię zachęcić do ciągłej edukacji. Aby być wygrywającym graczem musisz ciągle się rozwijać. Jeśli powiesz mi jaką odmianę gry preferujesz to będę mógł polecić Ci najlepsze produkcje filmowe. Co Ty na to?

Dodatkowo już teraz chciałbym zachęcić Cię do zaznajomienia się z ramówką naszych treningów. To niezwykle efektywna forma edukacji.

Pozdrawiam.

Reply
maciek220v

Witaj :]

Gratuluję zdanego kursu :fuckyeah

Reply
pitersonicus

Witam Sadziooo!!
To oczywiście tylko moje zdanie ale myślę, że na sam początek warto skupić się na fixie. Ja zaczynałem na NL i przyznam, że troche sie na tym przejechałem i uszczupliłem sobie mocno początkowego rolla. Potem przeszedlem na fixa i tutaj musiałem sporo sie uczyć żeby odbudować 3/4 tego co straciłem. Ale powtarzam to tylko moje zdanie !. Tak czy siak nauka, nauka i jeszcze raz nauka a napewno wszystko będzie szło po Twojej myśli.
Pozdrawiam

Reply

Cześć Sadziooo,

również witam Cię serdecznie na naszym forum.

Obecnie przyznajemy kapitał startowy na 6 poker roomach, z czego Poker770, William Hill oraz Titan Poker należą do jednej sieci i spotkasz na nich tych samych graczy. Oprogramowanie w tych trzech poker roomach nie różni się znacznie od siebie.

Poza tym możesz otrzymać kapitał na PartyPoker, Everest Poker oraz Betfair Poker. Z mojej strony polecałbym PartyPoker ze względu na bardzo przyjemne oprogramowanie oraz dużą ilość gier, czyli zawsze znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.

W poniższym linku znajdziesz wszystkie poker roomy, na które możesz otrzymać kapitał startowy. Pamiętaj, aby przy zakładaniu konta postępować dokładnie według instrukcji, gdyż tylko wtedy będziemy mogli przelać pieniądze na twoje konto pokerowe:

-> Na jaki poker room chcesz otrzymać darmowy kapitał startowy?

Pozdrawiam.

Reply
Sadziooo

Dzięki za odpowiedzi. Wybrałem sobie kapitał na PartyPoker. A co do samej gry to chyba preferuje no-limit.

Reply