Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Jestem Adrian mam 19 Lat. Z pokerem znam się od 4 miesięcy. Pogrywałem troszkę na nl2 , nl5, nl10 na PS. Chodź sam nie wiem jak się tam znalazłem. Na szczęście straciłem bankrolla by teraz zacząć od nowa już z tym dobrym, profesjonalnym podejściem do gry
:sdrink Wkrótce pewnie tez założę tu motywacyjnego bloga. Teraz stawiam na naukę i cieszę się, że tu trafiłem
Cześć Adrian,
witam Cię serdecznie na naszym forum.
Podoba mi się Twoje podejście i chęć szkolenia swoich umiejętności pokerowych. Mam nadzieję, że zapał Cię nie opuści i będziesz regularnie relacjonował swoje postępy na blogu
Pochwal się nam jeszcze, z jakim rollem startujesz.
Pozdrawiam
Witam dohpaZ
Wczoraj wieczorem wpłaciłem 10$. Po pierwszej sesji ok 900 rak( niestety jeszcze nie mam HM2) roll 15.69$. Staram się grać ABC i według zaleceń z serii BOOM na ZOOM.
Pozdrawiam
Cześć Adrian,
zaczynałem identycznie - grałem w zeszłym roku w październiku Zoomy NL2 i uczyłem się z serią Boom na Zoom. Teraz gram stoliki Short-Handed NL25. Kolejna rzecz, która jest dla nas wspólna - obaj zaczynaliśmy od 10$ ;). Na tą chwilę uważam, że jest to za mały bankroll (zwłaszcza na swingową odmianę, jaką są zoomy) i na Twoim miejscu uzupełniłbym rolla tak do 12BI przynajmniej. Zapewni Ci to większy komfort gry, bo wariancja jest zmienna i nawet na NL2 można szybko stracić te kilka BI. Życzę powodzenia i szybkiego przebijania się przez stawki.
pozdrawiam