Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

15 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
787 Wyświetlenia

Witam, mam na imię Norbert . W pokera gram od roku, głownie była to gra na żetony. Przeczytałem już kilka książek o tematyce pokera. Każdemu początkującemu mogę polecić "Poker jak grać żeby wygrać" Jana Meinerta.
Właśnie zapisałem się na bonus w Net Bet Poker, ale na razie muszę czekać na przelew.
Mam nadzieję, że moja przygoda z pokerem potrwa jak najdłużej, następnym krokiem będzie gra na pokerstars.

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
trzasku

Cześć Norbert,

Również bardzo serdecznie witam Cię na forum. :fdrink

Też czytałęm Jana Mainerta. :fdrink Zachęcam Cię do sprawdzenia różnorodności naszych poradników tutaj:

Bardzo fajnym rozwiązaniem jeżeli nie lubisz czytać (tak jak ja na początku :f_biggrin: ) to bardzo duża część podstawowych poradników jest także w postaci filmowej (odnośniki do filmów znajdziesz w tekstowych wersjach artykułów). Z filmów mogę Ci bardzo polecić:

Jeżeli miałbyś jakiekolwiek pytania możesz śmiało pisać. Postaram się Ci pomóc jak najlepiej potrafię. :fdrink

Pozdrawiam i życzę dużo asów, :f_cool:
Patryk

Odpowiedz
Cytat

Filmy na pewno w wolnym czasie przejrzę.
Wiesz może ile wynosi bonus w NetBet?
I na jakich zasadach będzie wypłacany?

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Hej hawknorbi,

Wszystkie potrzebne informacje na temat bonusu na NetBet znajdziesz tutaj:

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat

Dzięki, znalazłem odpowiedzi na powyższe pytania :fdrink
Nurtuje mnie jeszcze jedna rzecz której nie mogę znaleźć w linku podanym przez Ciebie. Czy jest ograniczenie czasowe dotyczące pierwszej wpłaty, żeby później można było wypłacić darmową gotówkę, oczywiście jak zrobię te 20 € rake'u.

Na 10 € nadal czekam :(

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj hawknorbi,

Pieniądze wpłyną na Twoje konto w przeciągu 48 godzin od momentu dokończenia rejestracji na PokerStrategy.com.

Masz 60 dni na wpłatę własnej gotówki.

Warto zapoznać się z najczęściej zadawanymi pytaniami dotyczącymi darmowej gotówki na tej platformie:

- NetBet Poker - darmowa gotówka - często zadawane pytania

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Witam ponownie, dostałem własnie bonus :fdrink.
Próbowałem swoich sił w speed poker texas holdem, na razie 4£ do przodu.
Jeżeli uzbierałem 100 NetBet Points oznacza to że zrobiłem 4$ rake? Żeby wpłacić później bonus muszę to zrobić również w ciągu 60 dni?

Odpowiedz
Cytat
mouse91

powodzenia :)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez mouse91
powodzenia :)
Dzięki :)

Odpowiedz
Cytat

Cześć, zna może ktoś odpowiedzi na moje powyższe pytania?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Hej,

Chyba nie przeczytałeś FAQ, które Ci wysłałem :( Jest tam to dokładnie wytłumaczone.

Czy są jeszcze jakieś korzyści z dokonania depozytu?

Dodatkowe darmowe 35 $: jeśli dokonasz swojej pierwszej wpłaty przynajmniej 20 € z kodem bonusowym FREE20 (wpisywanym w polu "Promotional Code) w ciągu 60 dni od otrzymania darmowej gotówki, otrzymasz dodatkowe 35 $ zupełnie za darmo.

Kiedy będę mógł wypłacić darmową gotówkę?

Aby wypłacić pieniądze musisz wygenerować przynajmniej 20 $ rake'u i/lub opłat turniejowych, a także wpłacić minimum 20 $. Pamiętaj, że pieniądze możesz wypłacić jedynie tą drogą, którą dokonałeś wcześniej wpłaty.

Masz 60 dni na wpłatę darmowej gotówki, aby otrzymać 35 $ drugiej raty. Jeśli wpłacisz pieniądze po tym terminie to tych pieniędzy nie otrzymasz.

Na wygenerowanie 20$ rake'u nie masz limitu czasowego. Gdy wygenerujesz ten rake i wpłacisz własne pieniądze to wtedy będziesz mógł je wypłacić (tą samą metodą, którą wpłaciłeś).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Dzięki już wszystko rozumiem, przeczytałem, ale zaszwankowało trochę czytanie ze zrozumieniem :D

Odpowiedz
Cytat

Rozumiem, że jeżeli konto w NEtBet mam w £ muszę wpłacić 20£?
Innej wartości nie mogę wpisać :(

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Hej hawknorbi,

Musisz wpłacić co najmniej równowartość 20€ w funtach. :)

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
draco09

Witamy i życzymy powodzenia przy pokerowych stolikach :-)!!!

Odpowiedz
Cytat