Перейти на форум
Уведомления
Очистить все

[Закрыто] Transcendence

1,557 Сообщения
36 Пользователи
1802 Реакции
35.5 Тыс. Просмотры
iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

Жесть як заходить...

ппц сьогодні... я стеків 5 віддав з сетами. :f_frown:

Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 8 players - View hand 2796843
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: $10.00
SB: $10.40
BB: $13.47
UTG: $19.89
UTG+1: $10.15
Hero (MP1): $10.17
MP2: $13.67
CO: $3.95

Pre Flop: ($0.15) Hero is MP1 with 7 :spade: 7 :club:
1 fold, UTG+1 calls $0.10, Hero calls $0.10, MP2 calls $0.10, CO calls $0.10, 2 folds, BB checks

Flop: ($0.55) A :spade: 7 :diamond: 5 :heart: (5 players)
BB checks, UTG+1 checks, Hero bets $0.34, MP2 folds, CO folds, BB folds, UTG+1 raises to $0.80, Hero raises to $2.10, UTG+1 calls $1.30

Turn: ($4.75) 3 :club: (2 players)
UTG+1 checks, Hero bets $2.95, UTG+1 raises to $5.90, Hero raises to $7.97 all in, UTG+1 calls $2.05 all in

Final Pot: $20.65
UTG+1 shows A :club: A :diamond: (three of a kind, Aces)
Hero shows 7 :spade: 7 :club: (three of a kind, Sevens)
UTG+1 wins $9.86
UTG+1 wins $9.86
(Rake: $0.93)

оце була остання рука.. Я шось взагалі не міг зрозуміти, що сталось. Опп рег. Ліп рейзів у нього немає. Я щось натупив тут ще з префлопа, я ж ізолейчу вже 77. Треба було заривати, правда хз де.

Tannhauser
Oldschool Grinder

Оригинал пользователя MrHobit

Оригинал пользователя BigDeadMike

Чисто теоретически, меня бекнут на 25-ку с 35/75 ?) Вот чет задумался над таким мувом:f_rolleyes:

Меня чет вдруг тоже осенила эта мысль...но я её благополучно прогнал:f_rolleyes:

А почему?)

Чисто мое имхо, если есть свой БР, то бекаться не стоит, особенно в кеше. Ты хочешь бекнуться на новый лимит:
1. Откатаешь в плюс отдашь 65% профита, пойдешь на свои поймаешь просадку на 100% убытков.
2. Откатаешь в минус потом будешь ссаться идти туда катать на свои кровные

Беккинг в МТТ хорош тем, что есть шанс занесть кучу денег и сгладить просто невпереться какую огромную диспу. В кеше этих двух факторов в таком гиперболизированном виде нет, что снижает на мой взгляд необходимость беккинга, если ты конечно не беккаешься с нл10, на нл200

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

Оригинал пользователя sladkayamalinkaa

Чисто теоретически, меня бекнут на 25-ку с 35/75 ?) Вот чет задумался над таким мувом:f_rolleyes:

Меня чет вдруг тоже осенила эта мысль...но я её благополучно прогнал:f_rolleyes:

А почему?)

Чисто мое имхо, если есть свой БР, то бекаться не стоит, особенно в кеше. Ты хочешь бекнуться на новый лимит:
1. Откатаешь в плюс отдашь 65% профита, пойдешь на свои поймаешь просадку на 100% убытков.
2. Откатаешь в минус потом будешь ссаться идти туда катать на свои кровные

Беккинг в МТТ хорош тем, что есть шанс занесть кучу денег и сгладить просто невпереться какую огромную диспу. В кеше этих двух факторов в таком гиперболизированном виде нет, что снижает на мой взгляд необходимость беккинга, если ты конечно не беккаешься с нл10, на нл200

да я вот тоже так думаю уже...Но я на нл25 ща зажмусь, что может ударить по качестве...

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

А тим часом - відмазався. Не день, а :censored: . при нормальних розкладах, з такими здачами, я б в тільті закінчив цю всю бадягу в мінус 7-8 стеків) Але зараз вдається себе контролювати. Сьогодні було дуже багато складних ситуацій, куча доїздів\куллерів. Але, я чомусь задоволений лишився) Я б ще грав, реально втоми не відчуваю зараз, але коли я з КК виставився в агро фіша, с трибетом під 20, і побачив там тузів, я зрозумів, що не варто продовжувати :roto2:

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

Жодно руки не зіграв. Не курю цілий день. тупо бухаю. 2 бутилка коня вже пішла:sfishg:

Moderator
iva123
Elite Grinder

І після коня не куриш?:f_confused:

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

Оригинал пользователя iva123
І після коня не куриш?:f_confused:

неа)

Moderator
iva123
Elite Grinder

Ну тоді ти зможеш. :appl:

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

Число: 06.10
День: 35
Лимит: НЛ5, НЛ10
Кол. Рук: 10 000
$: 1
Цена ошибок: 260bb

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

А катати я не можу, вже проспався, протверезів і думка про сигарети мене не покидає..Хоч би вибратись з цієї залежності, а то страшно капець..

Moderator
iva123
Elite Grinder

Може краще ще 50г коня? :f_drink:

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

Оригинал пользователя iva123
Може краще ще 50г коня? :f_drink:

не поможе, хіба 300, але..я вже пити не хочу)

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

Колись, коли мені було 16, я дуже любив таку групу, як Карна.
От кліпчик:

І от я почув, що вони 31-го будуть на фесті, у моєму місті. Білети я вже придбав. Але, як виявилось, там новий вокаліст. І от, що я побачив на інших фестах:

:why: :why: :why: Це що таке взагалі? це не те, що я любив...

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

вася, ет жестяк..

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

Число: 07.10
День: 37
Лимит: НЛ5
Кол. Рук: 250
$: 1
Цена ошибок: 10bb

Я не знаю як мені зібратись докупи для катки. Мозок не мій, ломка вже менша, але ще є. Твердо рішив, що курити не буду. заснути вчора не вдавалось, до 6 крутився, зараз не виспаний, злий і апатичний. Але я курити не буду))) До речі, ще жодного разу, я не протримувався 2 дні)

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

Сверхъестественное 11 сезон 1 серия - уже с озвучкой :f_thumbsup: :f_thumbsup: :f_thumbsup: :f_thumbsup:

BigDeadMike
PokerStrategist

Сверхъестественное 11 сезон 1 серия - уже с озвучкой :f_thumbsup: :f_thumbsup: :f_thumbsup: :f_thumbsup:

:f_o:

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

:f_o:

)) ну вже пора закінчувати, не спорю) сезон намічається аля левіафани...

iPhenomenal Автор темы
iPhenomenal
PokerStrategist

Мене стрази грають як хочуть сьогодні. Просто жахіття.

1smore
PokerStrategist

тільки те ж саме хотів запостити в блог. Це просто :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

Поделиться: