Перейти на форум
Уведомления
Очистить все
5,648 Сообщения
67 Пользователи
15128 Реакции
282 Тыс. Просмотры
JetGatling Автор темы
JetGatling
Poker Player

Досить довго нічого виграти не міг, правда напевно "досить довго" - це дуже умовно. Достатньо довго для мене, що почати відносно швидко відчувати роздратування, коли стає ясно, що чергова нульова борода в ділі.

Сидів, відчував що наді мною тупо насміхається ГСЧ. Розписувати деталі не буду, думаю всі гравці з досвідом знають, як грається, коли картон не йде.

І вже збирався завершувати, лише третю спробу на ЛБ треба було дограти. І вот тобі диво: рубильник різко перемкнуло, і десь за 70-80 роздач виграв 4 стека. Не знаю, може тепер трошки відпустить, але енівей - хай буде як буде, я починаю до цього всього звикати. Негативні емоції проскакують, інколи певний їхній рівень відчувається перманентно, але я згоден на це. Добре, що ліміт комфортний для психіки, мабуть це найбільше допомагає.

До кінця звітного періоду залишилося ще 6 днів, зараз є в запасі 88.5 годин. Подивлюся, що вийде по часу на 18.02.

А, ще сьогодні вперше за довгий час через тривалу нульову бороду в мене виникло відчуття, що карти роздають дуже повільно, що весь екшен йде дуже повільно. Словом, нетерплячка мод-он.

====
Дивлюся кайфову анімешку, але вона не від японців, а від корейців. І вона в режимі онгоїнгу, серії виходять раз на тиждень. В коментарях на сайті перегляду наштовхнувся на інфу, що окрім манги ще є ранобе. Ну і я довго сумнівався, чи є сенс почати читати. Думав, що знання сюжету наперед трошки вб'є враження від аніме-адаптації. Але історія така цікава, що я не хочу чекати одну серію цілий тиждень, тому вирішив читати.

І о диво, аніме-адаптація дуже якісна, бо в ранобе загалом те ж саме по сюжету, хіба трошки більше деталей і подробиць. І все ж, ці подробиці дуже корисні. Додаткова інформація, яка трошки ширше розкриває історію і всесвіт твору.

Так що продовжу читати.

====
Ще була думка, що я в принципі, чисто теоретично, здатен грати трохи більше, ніж зараз. Може на 25%, щось типу того. Але це не є чимось супер-критично важливим, 90-100 годин в місяць має бути достатньо. Хоча при більш інтенсивному режимі можна було б швидше досягти своїх фінансових цілей, але не факт, що я тупо не вигорю. Хоча спробувати можна буде.

Я хоч і почав грати минулого місяця з ідеєю, що буду жити в режимі 3 ігрових дня на 4 вихідних, зрештою зрозумів, що це хоч і прикольна ідея, але гра майже кожен день по 3-4 години - це теж норм тема. Так вже вийшло, що в мене було бажання грати в дні, які по-ідеї мали б бути вихідними. І було шкода втрачати продуктивний настрій.

Ответить
Цитата
unicum1890
PokerStrategist

Оригинал пользователя JetGatling

А, ще сьогодні вперше за довгий час через тривалу нульову бороду в мене виникло відчуття, що карти роздають дуже повільно, що весь екшен йде дуже повільно. Словом, нетерплячка мод-он.

2 столи всього, звісно скучно так мало столів грати. Дивно, що цього відчуття раніше не виникало :f_wink:

Ответить
Цитата
SAWakaMORGOT
PokerStrategist

Извини за нескромный вопрос, а как у тебя обстоят дела с мобилизацией? Просто складывается впечатление что ты вообще об этом не паришься....

Ответить
Цитата
JetGatling Автор темы
JetGatling
Poker Player

Оригинал пользователя SAWakaMORGOT
Извини за нескромный вопрос, а как у тебя обстоят дела с мобилизацией? Просто складывается впечатление что ты вообще об этом не паришься....

Правильно у тебя складываются впечатления.
Я снят с воинского учёта.

Ответить
Цитата
JetGatling Автор темы
JetGatling
Poker Player

Мдаа, за 2 дні прочитав приблизно 550 сторінок книги.
В перший день взагалі нічого з собою зробити не міг, читав майже залпом.

Ответить
Цитата
SAWakaMORGOT
PokerStrategist

Правильно у тебя складываются впечатления.
Я снят с воинского учёта.

Тоже свое время комиссовали, сейчас обратно просят на мясо. Даже не знаю что делать дальше, последнее время из-за этого и сон нарушился. Еще не готов принять тот факт, что могу пойти в последний путь, да и как инвалида себя на коляске без ног рук или зрения не редставляю. Практически половина жизни связана со спортом, потому потеря конечностей для меня равно потере половине радости от жизни.

Ответить
Цитата
JeanAndre
Elite Grinder

Тоже свое время комиссовали, сейчас обратно просят на мясо. Даже не знаю что делать дальше, последнее время из-за этого и сон нарушился. Еще не готов принять тот факт, что могу пойти в последний путь, да и как инвалида себя на коляске без ног рук или зрения не редставляю. Практически половина жизни связана со спортом, потому потеря конечностей для меня равно потере половине радости от жизни.

Комісовалі це розпливчасте поняття. Якщо зняли з військового обліку у зв'язку з досягненням граничного віку, а потім цей вік законодавчо підвищили, то не відкрутишся, якщо по стану здоров'я то без твоєї заяви на облік поставити не можуть (нічого в ТЦК не підписуй шли лісом). Якщо визнали частково не придатним, то можуть направити на комісію повторно або просто нерви добряче попортити. Бажано, щоб ти мав копії документів (акт дослідження стану здоров'я) по яких тебе в "свойо врємя камісовалі" ти їх на повторному огляді показуєш і просиш написати таке ше раз. Зазвичай медики йдуть на зустріч. В інших випадках шукати варіанти відстрочки.

Ответить
Цитата
SAWakaMORGOT
PokerStrategist

Оригинал пользователя JeanAndre

Комісовалі це розпливчасте поняття. Якщо зняли з військового обліку у зв'язку з досягненням граничного віку, а потім цей вік законодавчо підвищили, то не відкрутишся, якщо по стану здоров'я то без твоєї заяви на облік поставити не можуть (нічого в ТЦК не підписуй шли лісом). Якщо визнали частково не придатним, то можуть направити на комісію повторно або просто нерви добряче попортити. Бажано, щоб ти мав копії документів (акт дослідження стану здоров'я) по яких тебе в "свойо врємя камісовалі" ти їх на повторному огляді показуєш і просиш написати таке ше раз. Зазвичай медики йдуть на зустріч. В інших випадках шукати варіанти відстрочки.

Розраховувати на вдачу, це те саме що грати в руську рулетку. Треба бути готовим, що в зв'язку з тим, що їм треба 500 тонн м'яса тебе все одно направлять на фронт, і якщо тебе вже на комісії признали придатним, то будь готовим лізти у гробик.

Я в політичній гілці вже писав що в мене односельчанина алкаша з гепатитом і гіпертонічним кризом забрали на ура. Зараз вже на нулі сидить.

Тут вже треба для себе остаточно вирішити питання, і "привести справи до ладу".

Ответить
Цитата
JeanAndre
Elite Grinder

Остання фраза нажаль не має жодного змісту і не є продовженням дискусії, тому відповідати не буду.
Щановні читачі цього блогу, якщо вже пішла така п'янка і ми флудимо цього тижня у ТС, то прохання небайдужих 100 знаків для отримання додаткових 25 білетиків :f_drink: для автора блогу

Ответить
Цитата
JetGatling Автор темы
JetGatling
Poker Player

Взагалі, якщо не помиляюсь, кожен блогер отримує максимум можливих білетів по цьому пункту за один пост гостя блогу.
Тобто, зовсім немає різниці, напишите ви всім форумом по 20 постів, чи зайде хтось один і щось напише.

===

А щодо армії - мабуть, існує меньше десятої долі відсотка, що я якимось чином стану військовослужбовцем. А швидше всього, ця цифра супер-пупер близька до нуля.

Єдине, що мені приходить в голову - це якщо я зовсім не буду потрапляти до психлікарні протягом тривалого терміну(напевно 5+ років), і можливо треба буде ще кілька факторів, щоб лікарі зробили висновок, що з точки зору психіатрії я більше не хворий. Але я дуже сумніваюся, що таке може статися.

Ответить
Цитата
JeanAndre
Elite Grinder

Взагалі, якщо не помиляюсь, кожен блогер отримує максимум можливих білетів по цьому пункту за один пост гостя блогу.
Тобто, зовсім немає різниці, напишите ви всім форумом по 20 постів, чи зайде хтось один і щось напише.

Ответить
Цитата
SAWakaMORGOT
PokerStrategist

JetGatling ну, взагалі, я думав почути від тебе твоє ставлення до цього питання. Можливо ти хотів би бути на фронті, і загинути як герой, а тобі просто не дають цього зробити. Чи ти такий само як я "нє мужік" як каже trilling.

Ответить
Цитата
SAWakaMORGOT
PokerStrategist

Шкода, схоже таке саме "ссикло" як і я =( по методичці trilling.

Ответить
Цитата
boreyko
Oldschool Grinder

Мене сьогодні теж сповістили, що викликають у військомат для оновлення даних. Поїду в понеділок, нас трьох викликають які мають відстрочку. Поїду побачу що вони хочуть.

Ответить
Цитата
boreyko
Oldschool Grinder

Навіть якби Олег і хотів то з його хворобою не візьмуть.

Ответить
Цитата
JetGatling Автор темы
JetGatling
Poker Player

Помітив, що у вимові Анни Крамлінг та Леві Розмана є певна різниця. Мабуть причина в тому, що Леві виріс в США, а Анна в Європі.

Останні два місяці шаховий контент споживаю майже виключно англійською. Мабуть 95% від усього, що дивлюся. Добре, що шахи в цілому досить вузька сфера, тому моїх знань вистачає.

І сьогодні останній день мого покерного челленжу. Хоча, це мабуть занадто гучне слово. Коли закінчу ігровий день, напишу невеличкий звіт.

Ответить
Цитата
JetGatling Автор темы
JetGatling
Poker Player

Ну от, почав тильтувати. Певно такі реакції зі мною будуть весь час, і нікуди від них я не дінуся.

Якщо брати лютий як календарний місяць, то йде він просто паскудно. І враховуючи, що я граю на двох столах, то усілякі нульові відрізки можуть тривати чимало, якщо міряти в годинах.

Ну я це все ніяк змінити не можу, так що хєр би з ним.

Ответить
Цитата
JetGatling Автор темы
JetGatling
Poker Player

Залишилося зовсім цуцуть :pokerface:
І жадана планка підкориться :happy:

Ответить
Цитата
JetGatling Автор темы
JetGatling
Poker Player

Урочисто заявляю, що з 19.01 по 18.02 я зумів награти 100 годин і 30 хвилин.

Скільки себе пам'ятаю, в мене було бажання за місяць відіграти 100 годин. І ніколи мені не вдавалося це зробити. Жодного разу!

Так що з часом я вже почав було твердо вірити, що в моєму випадку така місячна дистанція просто недосяжна. Байдуже, з якої причини, буть то слабка психологічна витривалість, відсутність дисципліни/трудової етики, прокрастинація/лінь.

Але завжди десь всередині я відчував, що здатен підкорити цю планку. І я зробив це!

Мої плани були ледь не знищені через те, що я зацікавився однією книгою, і десь повні три дні тільки й робив, що читав, і нічого не міг з собою вдіяти. Хвала небесам, рівень цікавості до твору значно знизився, і я тепер можу нормально функціонувати.

П.С.: незважаючи на те, що цей відрізок в 30 днів найпродуктивніший в плані робочих годин, але в плані профіту перевершити свій кращий результат я не зміг (бо кращий результат був досягнутий на нл10). Але нічого, я собі й не ставив ціль перевершити профіт.

П.П.С.: минулий рекорд був 81 година, але це було супер давно.

Графік не хочу публікувати, вінрейт по ЕВ 30.7/100(і певно що з часом буде і далі падати, хоча хз).

Отакі пироги :sfishg:

Ответить
Цитата
vsv66
Oldschool Grinder

Графік не хочу публікувати, вінрейт по ЕВ 30.7/100(і певно що з часом буде і далі падати, хоча хз).

Це ж не часто можна побачити рейтинг вище 30 бб на 100 (нехай навіть за EV)
Вважаю, що показати такий графік зовсім не соромно!

Ответить
Цитата
Поделиться: