Досить довго нічого виграти не міг, правда напевно "досить довго" - це дуже умовно. Достатньо довго для мене, що почати відносно швидко відчувати роздратування, коли стає ясно, що чергова нульова борода в ділі.
Сидів, відчував що наді мною тупо насміхається ГСЧ. Розписувати деталі не буду, думаю всі гравці з досвідом знають, як грається, коли картон не йде.
І вже збирався завершувати, лише третю спробу на ЛБ треба було дограти. І вот тобі диво: рубильник різко перемкнуло, і десь за 70-80 роздач виграв 4 стека. Не знаю, може тепер трошки відпустить, але енівей - хай буде як буде, я починаю до цього всього звикати. Негативні емоції проскакують, інколи певний їхній рівень відчувається перманентно, але я згоден на це. Добре, що ліміт комфортний для психіки, мабуть це найбільше допомагає.
До кінця звітного періоду залишилося ще 6 днів, зараз є в запасі 88.5 годин. Подивлюся, що вийде по часу на 18.02.
А, ще сьогодні вперше за довгий час через тривалу нульову бороду в мене виникло відчуття, що карти роздають дуже повільно, що весь екшен йде дуже повільно. Словом, нетерплячка мод-он.
====
Дивлюся кайфову анімешку, але вона не від японців, а від корейців. І вона в режимі онгоїнгу, серії виходять раз на тиждень. В коментарях на сайті перегляду наштовхнувся на інфу, що окрім манги ще є ранобе. Ну і я довго сумнівався, чи є сенс почати читати. Думав, що знання сюжету наперед трошки вб'є враження від аніме-адаптації. Але історія така цікава, що я не хочу чекати одну серію цілий тиждень, тому вирішив читати.
І о диво, аніме-адаптація дуже якісна, бо в ранобе загалом те ж саме по сюжету, хіба трошки більше деталей і подробиць. І все ж, ці подробиці дуже корисні. Додаткова інформація, яка трошки ширше розкриває історію і всесвіт твору.
Так що продовжу читати.
====
Ще була думка, що я в принципі, чисто теоретично, здатен грати трохи більше, ніж зараз. Може на 25%, щось типу того. Але це не є чимось супер-критично важливим, 90-100 годин в місяць має бути достатньо. Хоча при більш інтенсивному режимі можна було б швидше досягти своїх фінансових цілей, але не факт, що я тупо не вигорю. Хоча спробувати можна буде.
Я хоч і почав грати минулого місяця з ідеєю, що буду жити в режимі 3 ігрових дня на 4 вихідних, зрештою зрозумів, що це хоч і прикольна ідея, але гра майже кожен день по 3-4 години - це теж норм тема. Так вже вийшло, що в мене було бажання грати в дні, які по-ідеї мали б бути вихідними. І було шкода втрачати продуктивний настрій.