Привет ti60,
Първо, много се радвам да те видя сред нашите играчи и ти желая успех! Второто важно нещо е, че ето ТУК може да използваш кирилизатор. Ще се надявам да взимаш участие в българския форум, а едно от задължителните правила ще е да се пише на кирилица.
Книгите наистина са важни, но нашите статии определено заслужават не по-малко внимание. Ние предлагаме нещо, което в съчетание с четенето неимоверно носи желания успех и развитие, говоря за форума на pokerstrategy.com. Тук може да се срещнеш с много добри играчи и истински покер професионалисти, които ще анализират ръцете ти и ще ти покажат грешките, които допускаш. Така за отрицателно време ще подобриш играта си и ще заизкачваш лимитите, а на всичкото отгоре - всичко е напълно безплатно.
Що се отнася до различните покер варианти, аз лично смятам, че е най-добре да се захванеш с един. Аз избрах да играя стратегията на големия стак. С радост смея да кажа, че материалите на нашия сайт наистина ми помогнаха да подобря играта си, а бъдещите български треньори с огромен професионализъм подхождат към моето обучение. Сега е и моментът да кажа, че ще си имаме тренировки на живо и се надявам да намериш свободна минутка.
Успех!
Деси