Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] New Bulgarian community

168 Posts
31 Users
0 Reactions
39.7 K Views
numpaf
PokerStrategist

Благодаря за бързите отговори! :)
mishkagg, и аз съм с левова Visa Electron на Райфайзен, мнението ти ми беше от голяма полза. :f_thumbsup:

По принцип като пращам пари на някого или плащам стока онлайн не би трябвало да се удържат никакви такси или поне досега на мен не са ми удържали, а съм пазарувал доста онлайн в различни валути. При плащане банката обменя валутата по курс продава за деня, а при получаване - по курс купува. Това е единствената разлика, която стопява левчетата, но това е напълно нормално. :)

Значи правя си Neteller, наистина дизайнът е по-добър .

Някой играл ли е на pkr? Разбрах, че скоро ще бъде добавен от pokerstrategy, а и е изцяло турнирно ориентиран и мисля да пробвам...

И кога се очаква пускането на бг пс-то :)

Originally posted by ZxeR
И кога се очаква пускането на бг пс-то :)

Нека кажем, че остават броени дни, ама наистина броени! Много се вълнуваме с Надя. :heart:

Стискайте палци всичо да върви по вода с тестването! bg.pokerstrategy.com наистина почти е факт! :f_biggrin:

Поздрави на милата ми родина!

Деси

@ Jorkata
Мястото на тези работи със сигурност не е тук _mad:

Originally posted by kukkiwonBG
@ Jorkata
Мястото на тези работи със сигурност не е тук _mad:

Благодаря за помощта, kukki!

Публикации, които не са свързани със съдържанието на темата се смятат за спам и ще бъдат изтривани.

Деси

ti60
Poker Player

Privet i ot men! (za syjalenie ne razpolagam s kirilica na rab. pc)

Pojelavam mn uspehi na Nadia i Dessi (uspehite sa neizbejni de, poznavame se :) )! Hubavo e da ima stabilna poker-pomosht na BG, makar che predpochitam knigi a ne statii

Za igrata: osnovno na FullTilt, probvah v PokerStars no software-a ne mi dopada (ujasen e) i depozita mi si stoi pochti nepokytnat. Opredeleno predpochitam turniri (MTTs i multi-tbl SnGs). V proces na izbistrqne na strategiqta sym, nito pechelq nito gubq (tuk-tam igraq po nqkoq finalna masa; naposledyk po-chesto). Predi vreme poigrah v CakePoker - c/o na napraveniq depozit, okolo 2 meseca igrah - ujasqvashti bad beat-ove me otkazaha ot stranicata.

Ta prodyljavam da si djitkam $2+20 / $3+30 MTTs vyv FTP i se nadqvam s vremeto da zapochna da machkam nared.

Haide, vsichko hubavo na vsichki i da se pazite!

Привет ti60,

Първо, много се радвам да те видя сред нашите играчи и ти желая успех! Второто важно нещо е, че ето ТУК може да използваш кирилизатор. Ще се надявам да взимаш участие в българския форум, а едно от задължителните правила ще е да се пише на кирилица. :P

Книгите наистина са важни, но нашите статии определено заслужават не по-малко внимание. Ние предлагаме нещо, което в съчетание с четенето неимоверно носи желания успех и развитие, говоря за форума на pokerstrategy.com. Тук може да се срещнеш с много добри играчи и истински покер професионалисти, които ще анализират ръцете ти и ще ти покажат грешките, които допускаш. Така за отрицателно време ще подобриш играта си и ще заизкачваш лимитите, а на всичкото отгоре - всичко е напълно безплатно.

Що се отнася до различните покер варианти, аз лично смятам, че е най-добре да се захванеш с един. Аз избрах да играя стратегията на големия стак. С радост смея да кажа, че материалите на нашия сайт наистина ми помогнаха да подобря играта си, а бъдещите български треньори с огромен професионализъм подхождат към моето обучение. Сега е и моментът да кажа, че ще си имаме тренировки на живо и се надявам да намериш свободна минутка.

Успех!

Деси

LetchLord
Oldschool Grinder

Здравейте пак от мен.

Искам да използвам темата, да попитам нещо, което дискутирахме в темата за Full Tilt. Казуса е - трябва ли да получавам rake back, докато още чистя бонуса? Това е въпросната тема - https://www.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=54165 Едни users казват, че са получававли rake back докато са чистели бонуса... но аз, както и други не получаваме нищо. Изчистил съм вече $30, което означава че съм платил не малко рейк... Просто се чудех дали има нещо нередно в цялата работа.. .сега пак видях тема в която user казва че е получавал rake back докато е чистил бонуса.
Ще съм благодарен ако някой може да провери как стоят нещата със сигурност. Нищо против модераторите във Full Tilt темата, но ми се струва, че нещо не разбират идеята...

Получаваш със сигурност, но си има ограничения.
Ако играеш примерно shortstack, може да стане така че да ти дават повече пари от колкото ти е рейка.
Също за фрийроли и пазаруване с точки ти се взима рейк.

Формулата е
тоталния ти рейк
от него вадят всичко изхарчено по точки (по 0.005$ за точка)
от това вадят и бонуса, които си получил.
И тогава ако остане нещо ти дават 27% от това....

Kukki _love:

LetchLord
Oldschool Grinder

Мерси за бързия отговор.
Играя само SNG... в момента тези от $2... Например ако изиграя 4, ще платя точно $1 рейк... а по мои сметки на този $1 рейк ми се начисляват $0.44 от бонуса... което очевидно е по-голямо от рейк бека, който би се равнявал на $0.27. И така - задачата е решена, модераторите са прави при така направените сметки докато не изчистя бонуса рейкбек няма да има :) Може би на кеш масите по друг начин да стоят нещата...

Ако платиш 1$ рейк в sng's получаваш 7 точки, тоест 7 * 0.06 = 0.42$, както ти каза. Но то този 1$ се махат 0.42$ и от 0.58$ трябва да ти дадат 0.157$ рейкбак. Просто сигурно не дават по 1$ или нещо такова.

Най-сигурния начин - прати майл на FTP с тези сметки и ги питай къде са ти парите.

Kukki _love:

LetchLord
Oldschool Grinder

хммм има някаква логика предполагам. В интерес на истината, още преди няколко дни писах на Full Tilt и те само ми потвърдиха, че affiliate-а през който съм регистриран е PokerStrategy и да съм се свържел с affilate-a си директно. И след това ми изредиха 100 текущи промоции...

Originally posted by ti60
Privet i ot men! (za syjalenie ne razpolagam s kirilica na rab. pc)

Pojelavam mn uspehi na Nadia i Dessi (uspehite sa neizbejni de, poznavame se :) )! Hubavo e da ima stabilna poker-pomosht na BG, makar che predpochitam knigi a ne statii

Za igrata: osnovno na FullTilt, probvah v PokerStars no software-a ne mi dopada (ujasen e) i depozita mi si stoi pochti nepokytnat. Opredeleno predpochitam turniri (MTTs i multi-tbl SnGs). V proces na izbistrqne na strategiqta sym, nito pechelq nito gubq (tuk-tam igraq po nqkoq finalna masa; naposledyk po-chesto). Predi vreme poigrah v CakePoker - c/o na napraveniq depozit, okolo 2 meseca igrah - ujasqvashti bad beat-ove me otkazaha ot stranicata.

Ta prodyljavam da si djitkam $2+20 / $3+30 MTTs vyv FTP i se nadqvam s vremeto da zapochna da machkam nared.

Haide, vsichko hubavo na vsichki i da se pazite!

Благодаря, Тише :)

Колкото до книгите - ще предложа на нашия Education Department да се издаде книга - The very best of PokerStrategy.com, идеята може и да им хареса ;)

Успех и дано съвсем скоро 'да мачкаш наред'! _cool:

ethanrox
PokerStrategist

Браво за инициативата.
Реших да видя какво става в английския форум и ...воала - ще си имаме общност :)
Интересно ми е, дали в близките месеци ще има нужда от преводи на статии от немски*основата на платформата* и английски или преводи и направата на филмчета, коучинги и такива неща. Ако да, имам желание да помогна :)

Поздрави

Originally posted by ethanrox
Браво за инициативата.
Реших да видя какво става в английския форум и ...воала - ще си имаме общност :)
Интересно ми е, дали в близките месеци ще има нужда от преводи на статии от немски*основата на платформата* и английски или преводи и направата на филмчета, коучинги и такива неща. Ако да, имам желание да помогна :)

Поздрави

Ще си имаме, при това съвсем съвсем скоро.

Иначе - помощта е винаги търсена и високо оценена, особено от немски :)

С Деси ще се свържем с теб скоро.

Поздрави,

Надя _cool:

ti60
Poker Player

Привет отново!

няколко уточнения:

1. относно книгите и статиите: не омаловажавам статиите (прочел съм всичко тук, до което имам достъп); но една книга разглежда по-целенасочено, обстойно и завършено даден проблем.

2. относно грeшки в изиграването на дадена ръка: (това е мое мнение) за грешки може да се говори, само ако одовете не оправдават участие в ръката; при останалото всеки си прави собствен анализ (как/защо/колко/дали/по какъв начин и т.н.); все пак това е красивото в тази игра - няма твърди правила.

Прекрасно е, че БГ играчите ще имат възможност на достъп до толкова инфо на БГ. Най-важно си остават обаче малките сиви клетки (да щрака под капачето ).

И такива работи :) хайде, успехи!

Де да можехме и сиви клетки да предлагаме на българската страница - тогава нямаше да има и капка съмнение кои са най-добрите покер играчи _biggrin:

Ама не става, затова - от вас акъла, от нас - статиите ;)

Тише, а ти продължавахй да играеш, за да отключиш още повече материали, пък тогава може и да не ти трябват книги...

@ ethanrox,

Благодаря за проявения интерес и както Надя казва, помощ винаги е повече от добре дошла! :heart:

@ ti60,

Четенето е една от тайните на успеха в покера. Съгласна съм, че преди да изиграеш една ръка, то ти трябва да имаш добра представа дали тя е силна ръка, за да бъде изиграна от теб в съчетание с позицията ти на масата. Повечето грешки обаче се допускат по време на самата игра префоп, а оттам и постфлоп. Един анализ на ръка от професионалист ти посочва правилното отиграване и къде не си действал според правилата, който малко или много ще се съгласиш са на лице.

Смея да твърдя, че не трябва да си гениален математик или стратег, а трябва да се трудиш и използваш необходимите материали, за да станеш добър и успешен играч, а ние именно това предлагаме на своите членове.

Успех на всички! Поздрави на България! _love:

Деси

darkonebg
Oldschool Grinder

@ti6o - Относно книгите - прочел съм над 20 и мога да ти кажа че повече от половината от тях не стават за нищо. Повтарят се едни и същи неща, общи неща, без да се навлезе в спецификата на проблема - повечето от тези книги са направени с цел печалба от продажбата им, и качеството не е на ниво. Самият Склански е казал, че е много по-добре да прочетеш една покер книга 10 пъти, отколкото 10 книги по веднъж всяка.
Статиите от друга страна са много специфични. Разграничени са много добре и всяка една отговаря точно на даден проблем - въпреки че са свързани, те могат да бъдат четени и препрочитани и поотделно при анализа на даден концепт от играта, и са съобразени с нивото на четящия.

Относно анализа на ръце - Грешки в играта има. Има и много фрапантни и очевидни за всеки, който е по-навътре в нещата, има и по-тънки и почти незабележими. Затова и като анализатор на ръце бих могъл да кажа, че основната ми работа е да насърчавам активното учене, тоест да помагам на играчите сами да си задават правилните въпроси - тъй като нито въпросите, нито отговорите им са очевидни. Затова и PokerStrategy.com приканва хората да спорят с анализатора/треньора, ако не са съгласни с менението му, като излагат аргументите си. След това той отговаря, като обяснява наново и излага своите собствени аргументи и този процес се повтаря, докато играчите не стигнат ниво, на което са способни да анализират 90% от ситуациите сами.

Share: