Skip to forum
Notifications
Clear all
335 Posts
80 Users
0 Reactions
121.2 K Views

No da se še jaz pofočkam :)
NL10 SSS trenutno, en mesec, stvar se je malo zavlekla ker PartyPoker ni bil trackan in sem zacel se enkrat iz 70$ , site katerega sem si izbral za starting capital mi pa res ni bil vsec - 888 Pacific Poker.

Pozdrav RahXephon1u :)

Reply
RockEye
Oldschool Grinder

Uh sorry Rah, včasih sploh ne zaženem skypa nekaj cajta.

Reply
Atoks
BlackMember

Sam SSSja pa nkol nism dobr dojemu ... mam željo da bi osvojil še kako drugo obliko pokra (sicr sm wining player na NL50SH sam kaj je to :) ). SnG MTT so dost ql pa velik keša delam tm ampak včas postane mal dolgcajt :) Če ma kdo voljo/željo izmenjat znanje, pa ni važn a FL al SSS al BSS se bi dal kej zment :) Ampak ne mn kt NL50 al pa FL 1/2 plz.

EDIT: Tut Omaha bi šla valda čeprov o tem pa nimam blage :P

Reply
CoreySteel
Oldschool Grinder

Originally posted by RockEye
Vseeno No-limit Holdem je "Cadillac of poker" _cool:

Dobro igrajte.

Yeah right... Kaj hočš rečt, da že vsak k* fura Cadillaca? :)

Reply

Se moram mal javit, vidim da je kar dost Slovencev tukaj, saj po nicknamih ne moreš ocent.... razen burek2000 :)

Jaz sem tudi pomoje bolj slabo zakamufliran. :tongue:

Sicer pa sem bil najbolj presenecen za RahXephon1a in Yaxkukmian... mislim, wtf?

Lim00n: sozalje, jaz sem tudi zacel tam in vem kako je. Predlagam ti, da cimprej zacnes z BSS, ker so mize res zelo "mehke". Jaz sem si pustil gor 7$ za "dezevne casa" in sem na NL10 mimogrede prisel do 50$... mogoce sva pa celo kdaj skupaj igrala... :tongue:

Atoks: jest sem trenutno winning player na FL 0.5/1 (cca. 2 bb/100 cez 25.000 handov), pa se par tisoc handov mam na 1/2, ki bo v kratkem moje pretezno obmocje zadrzevanja. Tako da... smo na vezi. :) Je pa v slovenski skupnosti nekaj precej bolj FL tezkokategornikov od mene (Corey, Dawnfall, tomzy...) in bos imel od njih vec koristi.

Reply
RockEye
Oldschool Grinder

Yeah right... Kaj hočš rečt, da že vsak k* fura Cadillaca? smile

Eh Cadillac za Slovence nič ne pomen, tko da se čudn sliš. Pri nas je BMW tist. Pa glih vsak k* čapac ga mora met

Me pa zanima, zakaj ste se odločili za FL, čist tko bi rad slišal "pro et contra".
Jaz sem en kratek čas igral FL, ampak me moti to da ne moreš zarint "all in" ko pač zadeneš flop. Vse skupaj se mi zdi neko grindanje. Najbrž nimam prav ampak vseen bi rad slišal. Vidim, da velik Nemcev sploh Black Memberjev tukaj igra FL in mastno služjo. A je mogoče, da če nimaš prave discipline da lahko limitiraš izgube?

Reply
Atoks
BlackMember

@Berkstajger: ja jz sm za ker tale FL ... mislm vsi tut tisti k ga igrajo redno skos ama res skos jamrajo kok je ubistvu to en blesav in mal mn kt self-destructive način igranja pokra ampak vseen igrajo N hendov vsak dan. Bova se probala kej nament januarja ker december je pač december :)

@RockEye: lol na tisto o BMWu Drgač pa Audiji so tut dost nuts :P Dost ql vprašanje o FLju, tut men ne gre čist u glavo zakaj se folk sploh "muč" s tem. Je pa verjetn res, da je največ black memberjev FL igralcev ker pač nabijajo največ rejka. Edini razlog zakaj jz razmišlam o FLu je ta, da je rake lahko zlo konstanten način delanja profita pr pokru, tut kadar je velik zlo skilled igralcev na mizah. Vprašanje pa je ali sem zmožen igrat tok dobr FL, da bi hkrat lah tut premagoval limite z več kt 1BB/100. Dost dobr bi blo vedet, katere sposobnosti/značilnosti/znanja so potrebna za to, da nekdo postane res uspešen FL igralc in da se mu vs tist trud začne vračat. Morda bi kdo lah tut o tem kaj napisal :)

Reply

Ja, december je december.

Jaz sem zacel s FL, ker se mi je zdel najmanj nevaren za moj BR. Ko sem prisel na SH mize je bilo pa tudi dosti akcije, tako da ni nikoli dolgcas. Dokaj na zacetku kariere sem povohal tudi SSS, ampak sem po nekaj 10 handih opustil vse skupaj, ker bi zaspal za mizo. :tongue: No, potem se se pocasi ucil in splezal do 1/2 kjer je imo vsaj na FTP se vedno dovolj rib in je ob dobri izbiri miz mozno biti uspesen z ne prevec naprednim znanjem.

Tud sam nisem cist preprican do kje sploh sezejo moje sposobnosti... trudim se z zlatimi clanki in predvsem tisto o prilagajanju glede na agresivnost/pasivnost nasprotnikov in ocenjevanje nasprotnikov se mi zdi izredno uporabno. Sicer pa mi je ena boljsih fint se vedno iz srebrnih clankov check/call river na busted draw boardu za blef... neverjetno kako pogosto deluje. :)

No, problem pri visjih limitih je, da je rib vse manj in je pomoje precej vec tud meta igre, v kateri pa jest pomojem se mocno sepam. Kolikor sem spremljal je ogromno denarja v FL HU (bo vedel tomzyb kaj vec povedati o tem, predvidevam...), swingi so pa tudi vecji. Ce se ne motim je Yoghi nekaj casa nazaj objavil life time graf, kjer se je krivulja pocasi vzpenjala, potem jo je pa odneslo v visave na FL HU. Ne vem, mene caka se ogromno dela preden pridem do tja... ce sploh imam "what it takes". :P

Glede jamranja FLSH igralcev... jaz sem imel ze en obsezen downswing, ampak sem precej tiltal zaradi neumnih stvari (nov software), sedaj pa se pocutim kar v redu. Konec koncev je precej neprijetno izgubiti 5 stackov z BSS v enem veceru, pa to ni nic neobicajnega. Je pa res kot si omenil, RockEye, da na FL ne mores zariniti ko zadanes flop, zato se zgodi da ti calling stationi unicijo hand... ampak saj ves - na dolgi rok itak zasluzis od njih. :) Osebno se mi sicer najbolj "mind killing" zdi SSS... cakas na premium karte, odigras do flopa, potem pa varianca naredi svoje. Seveda z limiti narasca zahtevnost igre, ampak vseeno imam obcutek kot da si prevec odvisen od statistike in tudi ob A igri lahko izgubis ogromno... graf RahXephon1a recimo je za - :f_cry:

Dobro pri FLSH in SSS je vsaj to, da te v susnih obdobjih rakeback drzi pri zivljenju, medtem kot ti recimo pri HU lahko pobere pol profita...

Reply
burek2000
BlackMember

Se moram mal javit, vidim da je kar dost Slovencev tukaj, saj po nicknamih ne moreš ocent.... razen burek2000 :)

No, ja, do sedaj me je večina soigralcev za poker mizami imela za bosanca zaradi mojega vzdevka. :f_biggrin:

Me prav veseli, da je slovenski del foruma spet malo oživel, pa sem se odločil, da se malo oglasim, rečem mogoče kakšno pozitivno za SSS v tej deželi FLja... :)

Čeprav je res, da je na začetku SSS podobna... ...delu za trakom v Gorenju, sem se kljub temu odločil vztrajat, pa niti ni bilo slabo, ker kakor hitro napreduješ kakšen limit se stvari hitro spremenijo in igranje na avtopilot postane breakeven ali pa celo -EV in moraš konstantno delati na svoji igri pred flopom pa tudi ko se dvigneš na NL200+ je zaradi agresivnosti potrebno zmanjšati višino stav in potem čeprav igraš samo z 20BB prideš do tega, da je potrebno odigrati flop, turn, pa včasih tudi river.

Mislim, da je SSS odlična začetniška strategija, saj lahko z njo izpopolniš svojo igro pred flopom praktično do perfekcije, pa tudi na višjih limitih dobiš nek občutek za postflop, ki je odlično izhodišče za BSS. Je pa po moje dosti omejena strategija in jo bo vsak resen igralec prej ali slej zamenjal za kaj drugega, ker ko enkrat dosežeš NL1000 skoraj ni več poti navzgor, ker je večina miz SH ali pa celo HU, kar pa ni ravno profitno za SSS igralce ne glede na to kako dobri so.

Lp
burek2000

Reply
CoreySteel
Oldschool Grinder

FLSH igralci smo samo-mazohisti. Jebat ga.
WR je majhen (če je sploh pozitiven), rake je enormen, bad beatov je ogromno, ampak je zabavno, I guess :P

FL sem pa izbral na začetku čisto po randomu.

Reply

Tako čisto BTW, a bo kdo mogoče šel februarja na Diamond party? Jaz bi verjetno šel če bo status takrat ta pravi, pa bi bila mogoče dobra prilika za se malo spoznat osebno.

Dejte čisto tako informativno povedat, tisti ki ste mogoče kaj zainteresirani za to.

Reply
CoreySteel
Oldschool Grinder

Jest ne bom (več) diamond tuki na PS :(
Za Dippya sem skor zihr, da bo šel.

Reply

Ce bi se igral na Pacificu s 4 SP / 1$ rejka bi mi mogoce zneslo, na FTP s polovicnimi tockami pa sigurno ne. Naslednjic. :)

Reply
Atoks
BlackMember

Ja uni partyi zgledajo hudi ... mam tut jz ambicje obiskat :) Stvar pr kerikol obliki SnGja je, da rakea praktično ne delaš nič za ves tist igralni čas. Tko da diamond status zame = lightyears away, kljub temu, da grem na višje limite spet. Spet pa ni tok igre na MTT SnGjih na višjih limitah, da bi lah v miru igral recimo 16miz.

Jz sm sicer začel s FLjem sam sm odtiltu prvi stack (še predn sm pršu na ps.com). Skos sm pa mel nek filing, da je FL tko kt nesreča ... grozn in ogabn ampak se vseen ne morš obrnt stran :) Rad bi dosegel SN status na starsih in predvsem zato me mika naštuderat še kako drugo obliko pokra ... z FL bi za SN najhitreje poskrbel :) Drgač pa MTT so nuts Pa ne tok zarad keša kukr zarad dodanega fear equitya. Po moje so MTTji najbl +EV game na netu trenutno ... zna pa varianca bit huda jeba.

Reply
SamoB25
PokerStrategist

Berkstajger, si vido, da si majico zadel? :) čestitke :)

Reply

Vauuuu, nisem, hvala za opozorilo in cestitke! :f_p:

Pa ponavadi nikoli nic ne zadenem v nagradnih igrah. :f_love:

Reply
drachdudek
Elite Grinder

Originally posted by RahXephon1
Tako čisto BTW, a bo kdo mogoče šel februarja na Diamond party? Jaz bi verjetno šel če bo status takrat ta pravi, pa bi bila mogoče dobra prilika za se malo spoznat osebno.

Dejte čisto tako informativno povedat, tisti ki ste mogoče kaj zainteresirani za to.

A veš da sem študiral da bi šel, tako da malo spoznam drug folk iz PSja, pa da kakšno pametno rečemo :)...Lej, če bom še zadržal status se ti javim, sej imam tvoj mail, pa se lahko zmenva, da greva skupaj gor....

Reply

aaand i'm back :)

Reply
Atoks
BlackMember

Originally posted by Primzi
aaand i'm back :)

WB, back for good?

Reply

no, just until i manage to go broke .

Do jeseni vsaj pol bomo pa vidl kok bo kej časa kr odhajam na študij v anglijo :)

Reply
Share: