Ja, december je december. ♦
Jaz sem zacel s FL, ker se mi je zdel najmanj nevaren za moj BR. Ko sem prisel na SH mize je bilo pa tudi dosti akcije, tako da ni nikoli dolgcas. Dokaj na zacetku kariere sem povohal tudi SSS, ampak sem po nekaj 10 handih opustil vse skupaj, ker bi zaspal za mizo.
No, potem se se pocasi ucil in splezal do 1/2 kjer je imo vsaj na FTP se vedno dovolj rib in je ob dobri izbiri miz mozno biti uspesen z ne prevec naprednim znanjem.
Tud sam nisem cist preprican do kje sploh sezejo moje sposobnosti... trudim se z zlatimi clanki in predvsem tisto o prilagajanju glede na agresivnost/pasivnost nasprotnikov in ocenjevanje nasprotnikov se mi zdi izredno uporabno. Sicer pa mi je ena boljsih fint se vedno iz srebrnih clankov check/call river na busted draw boardu za blef... neverjetno kako pogosto deluje.
No, problem pri visjih limitih je, da je rib vse manj in je pomoje precej vec tud meta igre, v kateri pa jest pomojem se mocno sepam. Kolikor sem spremljal je ogromno denarja v FL HU (bo vedel tomzyb kaj vec povedati o tem, predvidevam...), swingi so pa tudi vecji. Ce se ne motim je Yoghi nekaj casa nazaj objavil life time graf, kjer se je krivulja pocasi vzpenjala, potem jo je pa odneslo v visave na FL HU. Ne vem, mene caka se ogromno dela preden pridem do tja... ce sploh imam "what it takes".
Glede jamranja FLSH igralcev... jaz sem imel ze en obsezen downswing, ampak sem precej tiltal zaradi neumnih stvari (nov software), sedaj pa se pocutim kar v redu. Konec koncev je precej neprijetno izgubiti 5 stackov z BSS v enem veceru, pa to ni nic neobicajnega. Je pa res kot si omenil, RockEye, da na FL ne mores zariniti ko zadanes flop, zato se zgodi da ti calling stationi unicijo hand... ampak saj ves - na dolgi rok itak zasluzis od njih.
Osebno se mi sicer najbolj "mind killing" zdi SSS... cakas na premium karte, odigras do flopa, potem pa varianca naredi svoje. Seveda z limiti narasca zahtevnost igre, ampak vseeno imam obcutek kot da si prevec odvisen od statistike in tudi ob A igri lahko izgubis ogromno... graf RahXephon1a recimo je za -
Dobro pri FLSH in SSS je vsaj to, da te v susnih obdobjih rakeback drzi pri zivljenju, medtem kot ti recimo pri HU lahko pobere pol profita...