Skip to forum
Notifications
Clear all
335 Posts
80 Users
0 Reactions
121.2 K Views
CoreySteel
Oldschool Grinder

Originally posted by Rokgg
Hitro uprašanje:
Naj sledimm, se učim in igram predvsem tako kot mi narekujejo tutoriali ali naj posežem po kakšni kvalitetni literaturi?

Lep pozdrav vsem, Rok!

Kot je rekel Berkstajger, boljšega materiala kot je tukaj, ne boš dobil nikjer.
Zastonj literatura, videii, coachingi, "judgi" na sample forumih, velik community, etc...

Reply
tomzyb
Elite Grinder

No ja do premagovanja nekje zgornjega dela low limitov te tale PS že pripelje, za kam dlje je pa potrebno tut še mal razširit obzorja - knjige, drugi sajti na netu.. Konec koncev tudi večina coachev english comunityja ne igra nekih high stakesov..
Je pa ta stran pomojem idealna za začetek.

Reply

Hi folks! (živjo)

Live game v okolici LJ od decembra naprej?

Kdorkol je za naj se javi tukaj potem se lahko dogovorimo za action.

Imamo možnost igrati na odličnem placu, zastonj.

LP in GL

Reply
Atoks
BlackMember

Originally posted by DirkDangler
Hi folks! (živjo)

Live game v okolici LJ od decembra naprej?

Kdorkol je za naj se javi tukaj potem se lahko dogovorimo za action.

Imamo možnost igrati na odličnem placu, zastonj.

LP in GL

Kašni stakesi pa to? Pa kva a NL CG al tourney style al kaj maš u mislih?

Reply
yaxkukmian
Oldschool Grinder

definitivno dodatne ingormacije ne bi škodle. pa če lahko napišeš kje točno oz. vsaj bolj natančno opredeliš kaj pomeni bližja okolica. misliš tedensko, ob vikendih, mesečno?

Reply

V mojem interesu je to da se igra in nabere eno konstanto skupino folka.:)

Tako da, bom upošteval želje mojih poker buddyov. To pomeni da se predhodno dogovorimo (via mail), kako se bo špilal.

predpostavljamo pa...

-NL holdem cash game z min. blindi 0.25/0.50 €. (pomeni da se lahko dvignejo če bo skupina igralcev za to:))

-6-7 max

-s seboj je treba imet dovolj dnarja, ker smo mel primere ko sta šla 2 busto v pol ure in gre game v ku. in pizdo.
...

Lokacije na javnem displayu ne bom omenjal..

Je pa cca. 25 min iz LJ proti meji z avstrijo.

Resni in neresni komentirajte tle.

lp, gl

Reply

Originally posted by tomzyb
No ja do premagovanja nekje zgornjega dela low limitov te tale PS že pripelje, za kam dlje je pa potrebno tut še mal razširit obzorja - knjige, drugi sajti na netu.. Konec koncev tudi večina coachev english comunityja ne igra nekih high stakesov..
Je pa ta stran pomojem idealna za začetek.

Svoje case je na strani obstajal en graf s krivuljo ucenja VS ps rankingom, ki je ponazarjal tocno to kar si ti povedal. Jaz se ne strinjam edino v tem, da dobis znanje samo za top low limitov... pomojem se da na middle stakih cisto v redu preziveti. No, vsaj za FL to definitivno velja.

Dirk: torej je buyin 50€. Jaz bi bil potencialno zainteresiran, ampak imam trenutno bolj svoh RL BR. :f_confused:

Reply
tomzyb
Elite Grinder

No sj js sm tut za FL govoru..ker NL sploh ne igram. Odvisno od tega kaj nekdo tretira pod low-stake, mid-stake in high-stake (npr. na FullTiltu so že FL 5/10 pod high stakes uvrščene, na Starsih pa najnižje od mid-stakesov). Js sm mel v mislih kot zadnji od low stakesov FL 3/6, na 5/10 je blo pa že vsem tle težko samo s PS materialom shajat in so po blogih pisali, da gledajo sedaj še po drugih straneh (Terrorblade), ali pa pretežno nehali s fixed limitom (Dippy, Opal)...No eni smo pa vztrajal (+ malo (še premalo) razširli obzorja ) pa nam je zdej lažje k je manj dobrih regularjev :P.

Govorim pa seveda samo za English community, ker na original (nemški) strani je pa seveda dost res precej hudih igralcev, sam js na žalost nikol nism maru nemščine in jo zato tud bl slabo znam (ne znam ;))

Reply

Ja, jaz sem imel v mislih FTPjevo rangiranje... s FL 3/6 in solidnim rakebackom se pomoje da ze cisto lepo zasluziti za prezivetje, ce bi "delal" 8 ur na dan.

Tisti graf (mater sem jezen, da ga ne morem najti, ocitno so ga spravili dol... ) je v bistvu potrjeval tudi to tvojo tezo - od diamantnega statusa bo tvoje znanje zacelo presegati PS ucno gradivo.

Kje in kaj pa ti sedaj igras?

Reply
tomzyb
Elite Grinder

Špilam FL HU 5/10 (ta mesec, prej sm 2/4 in 3/6)...na Partyju, Starsih in FullTiltu, pa moj account na Partyju ni tle trackan, tko da je mal manj pik tle :( . Sej ene dvakrat na mesec (sredina in konec meseca) updatam svoj blog na forumu (Ovckin blog), pa si lohk mal pogledaš, mam ga pa od aprila naprej se mi zdi...

Reply

Pogledal blog, noro dobro ti gre. :f_cool:

Se prezivljas s pokrom?

Reply
Dawnfall26
BlackMember

LP!

Da se lih predstavm se en FL slovenc.Nism vedu da lahko kar po nase tle govorimo:)

Mogoce bi lahko pa kksn FL live game/session/whatever naredl?!?

Reply

Ooo, a ti si tud iz Slovenije? Ne vem zakaj po nicku nekak nisem pricakoval tega... :)

Enivej, jaz sem ze omenil, da je moj RL BR zelo svoh, tako da trenutno ne morem nic. :f_confused:

Reply
1wayman
Oldschool Grinder

no nas pa je kar nekaj tule gor... A vsi fixed limit nabijate al kaj?
Kakšna je kaj FL igra na starsih 6max? Se da prej prit do supernove kot na NL 6max, upoštevajoč vsakič isti BR.

Reply

Kolikor sem gledal je mozno na SH 1/2 z veliko grindanja (kaksnih 30.000 handov+/mesec) ali pa 2/4+ z normalno igro.

Reply
tomzyb
Elite Grinder

1wayman:
Na starsih dobiš na 1/2 pa 2/4 skor isto VPPjev..je ful mal razlike, mogoče za 50 VVPjev na 1000 handov. Dobiš pa recimo če komboniraš oba dva limita enih 500VPPjev na 1000 handov, se pravi 200k handov na leto za Supernovo -> približno 30k na mesec, kot je reku Berkstajger.

Berkstajger:
Ne preživljam se s pokrom..sej če prebereš par zadnjih postov v mojem blogu, boš vidu kako pa kaj..Pride pa update čez par dni (konec meseca), ampak ne bo kakšne hude razlike od zadnjega, ker je blo precej smole, tele dni pa ne bom več igral k grem mal v toplice za vikend :)

Reply
SamoB25
PokerStrategist

To bo zdaj malo offtopic, samo moram omeniti, ko sem že ravno opazil: naša tema ma največ postov v International meeting place fascinantno :) Najbolj klepetavi smo :P

Reply
CoreySteel
Oldschool Grinder

Imamo največ "ogledov", postov pa niti približno ne.

Reply
RockEye
Oldschool Grinder

Se moram mal javit, vidim da je kar dost Slovencev tukaj, saj po nicknamih ne moreš ocent.... razen burek2000 :)

No da še jaz malo povem o sebi, da se čimbolj spoznamo. trenutno igram na Starsih NL100 SSS, čez 14 dni začnem na NL200. Moje pravilo je 60buy in za limit. Igram pa poker od avgusta 2008, takrat sem se pridružil PS. Ne vem kje drugje bi lahko za začetek dobil toliko znanja, nasvetov in strategije kot tukaj. Za naprej (višje limite) bomo pa videli. Moje mnenje je, da je potem treba biti sam svoj učitelj. Bolj je "Mindset" pomemben pa dobro branje igralcev, kot karkoli drugega.

Meni FL ni potegnil, čeprav vidim, da je kar veliko igralcev zelo uspešnih na FL. Vseeno No-limit Holdem je "Cadillac of poker" _cool:

Dobro igrajte.

Reply

Hey Rockeye, sem ti pustil povabilo na skypu pa še nisi odgovoril.

Reply
Share: