Vidím, že se mnou založený post docela rozrostl :). Pokud nekdo sledujete pokerové show (poker after dark, high stakes poker atd), mrkněte na moje nekomerční stránky. www.tvpoker.cz :P. Dělám na tom zatím sám, kdyby se někdo chtěl přidat tak mi neváhejte napsat na mail :).
Ahoj, někdo, kdo hraje DONy by se nenašel? Mám náhráno něco kolem 2500 turnajů... Rád bych podiskutoval...
tak co kluci jak se daří?:) u mě dneska nic moc ,udělal jsem cashout a klesl z +250 na +50 usd za dnešek
Hey guys,
I'm coming to Prague with a groep of 10 friends, our plan is to party as hard as possible ♦
We're arriving the 10th of september and returning the 19th. Does anyone know about any party's or big events during that period in or around Prague?
Zdravím všech milovníků pokeru z ČR. Jsem z Ruska, ale teď bydlím v Praze. Chtel bych se seznámit s hráči z Prahy a se všemy ostatnimi. Doufám, že napišete mi. Mějte se hezky! )
ahoj, jedna zákulisní informace - při příležitosti spuštění CZ/SVK community plánujeme něco podniknout společně v praze
takže příležitost se poznat bude.. detaily prozradím později, až to bude potvrzené
čau
PAvel