Skip to forum
Notifications
Clear all
130 Posts
36 Users
23 Reactions
8,054 Views
kalinos002

sa regularne dobre wyniki ^^ jak roll ? rosnie ? jak to teraz wyglada ?

Ostatnio jestem w dość sporym dołku, jeżeli chodzi o wyniki. Trochę brak koncentracji, trochę szczęścia i co najważniejsze czuję, że spadłem z poziomem. Sytuacje są, są stoliki finałowe, ale najczęściej odpadam z nich jako 5-7 co jest już dosyć irytujące. Z ostatnich wyników ten prezentuje się najlepiej.

Spoiler

Reply
kalinos002

Powoli coś zaczyna się dziać w dobrym kierunku:

Spoiler

Reply
kalinos002

Co do Ipokera, wszystko zaczyna wracać do normy trafiają się coraz lepsze wyniki. Jeśli chodzi o 888 to powoli zaczynam mieć ich dość. Tylko dzisiaj tam 3FT i 5/6, 8/9, 7/9. Tak praktycznie za każdym razem bez znaczenia z jakim stackiem wchodzę na FT. Rzygam już tymi spotami: suckoutami, riverami, flipami itd. Było już kilkanaście FT i na żadnym nie byłem wyżej niż czwarty... Powinien być naprawdę spory profit, a ciągle jest minus. Do tego dochodzi najdłuższa przerwa bez wygranego turnieju. Na jakieś 40+ FT bez shipa. Strasznie irytujący okres w grze.

Wynik z Everesta:

Spoiler

Reply
KamilCuber18

gratki :) jak sie gra na everest ? na titanie i william wyplaiclem co mialem a byl sentyment do ipokera...

ps graty :)

Reply
kalinos002

gratki :) jak sie gra na everest ? na titanie i william wyplaiclem co mialem a byl sentyment do ipokera...

ps graty :)

Gra się jak na każdym Ipokerze :) Punkty zamieniam na tickety do turniejów, czasami trafiają się fajne frerolle, ale nie wiem czy to tylko dla Everesta czy dla całej sieci. Room jak najbardziej sprawdzony nigdy żadnych problemów z wypłatami do dwóch dni i są na koncie. Poza tym lubię zielony kolor stolików :f_thumbsup:

Reply
kalinos002

Dzisiaj dwa wyniki do wrzucenia, ale mimo wszystko dzień na zero.

Spoiler

Reply
kalinos002

Przygody z ośemkami ciąg dalszy... Kolejny dzień na zero. Nie mam pojęcia co jest z tymi 888 z 1/4 na 4/4... Shipa jak nie było tak nie ma. Na 888 podium jak nie było tak nie ma. Ile można...

Dwa wyniki z dzisiaj:

Spoiler

Reply
kalinos002

Podsumowanie serii:

Spoiler

Everest:
1 - 0
2 - 3
3 - 3
4 - 5
5 - 1
6 - 3
7 - 2
8 - 5
9 - 3
Razem FT: 25
Średnie miejsce: 5.56

888:
1 - 0
2 - 0
3 - 1
4 - 3
5 - 2
6 - 5
7 - 4
8 - 2
9 - 3
Razem FT: 20
Średnie miejsce: 6.3

Nie zauważyłem, że na 888 miałem jedno podium, co jednak na 20FT imponującym wynikiem nadal nie jest. 45 FT bez shipa tym bardziej pozytywne nie jest, a był okres gdzie około 1/4 kończyła się zwycięstwem, a mniej więcej 1/3 miejscem w trójce. Seria trwa w najlepsze, ale trzeba ją w końcu przerwać i wyjść na prostą, bo jak widać FT są, ale wyników brak:/

Reply
kalinos002

Los chce ze mną grać w pokera,
raz mi daje raz zabiera
ja za swoim szczęściem biegnę w świat
cuda przecież się zdarzają i marzenia się spełniają
Zenek! xD

Reply
kalinos002

Koniec serii bez zwycięstwa! Jest w końcu ship _grin:
Na everescie grało mi się dzisiaj świetnie. Sporo deepów, SFT, FT w sumie dzień zakończyłem tam będąc 1700zł do przodu. Po problemach z bankrollem na everescie nie ma już śladu wszystko powoli tam wraca do normy i mam nadzieję, że już mi nie będzie tam wykres tak wyhamowywał.
Zupełnie odwrotnie jest na ósemkach. Dzisiaj na całą sesję dwa turnieje w kasie... Mnóstwo przegranych flipów, lub rąk typu AK na A8 w najważniejszych momentach. Jestem naprawdę poirytowany grą tam.
Dziwne jest to, że gram tak samo na everescie i na 888, fieldy są porównywalne, a wyniki diametralnie się różnią.

Dwa wyniki z dzisiaj:

Spoiler

Reply
viceerr

Pewnie to zasługa swingów na tych dwóch roomach. Z czasem może to odwrócić się w drugą stronę ;)

Reply
kalinos002

Rano - to stan umysłu, a nie pora dnia

To chyba o nas :f_thumbsup:

Reply
kalinos002

Wczoraj przerwa. Ogarniałem kompa, zrobiłem format, bo nagle dość dziwnie mi zwolnił, do tego stopnia, że stoły się zacinały. Zacząłem oglądać film Majkelx23 na temat optymalizowania huda, w niedługim czasie będę chciał poważniej zająć się tym tematem. Wczoraj też był czas, żeby obejrzeć trening Wombata, ale jakoś po północy odpadłem i obudziłem się po 3 :)

Dzisiaj lecimy z grindem:s_cool:

PS. Ostatnio jak miałem brodę wpadł ładny ship. Liczę na powtórkę :f_thumbsup:

Reply
kalinos002

Turniej z satki

Spoiler

Reply
kalinos002

Na dzisiaj tylko jeden wynik, który się nadaje do wrzucenia, ale było sporo miejsc w kasie i dzień wyszedł na +700zł. W HU czułem przewagę, ale karty nie pomogły. Szkoda tego turnieju z satki. Poza tym 2 SFT, gdzie za shipa było odpowiednio 700 i 500euro, ale w końcu i to wpadnie:) Póki co rezygnuję z ósemek, chyba wyrobiłem sobie uprzedzenie do tego roomu, więc i tilt po każdym kolejnym dziwnym odpadnięciu wzrastał. Przyda mi się odpoczynek od ósemek. Kiedyś na pewno jeszcze wrócę na ten room, żeby sobie udowodnić, że i tam potrafię wygrywać, grać będę wtedy tam kilka ciekawych dla mnie turniejów, które będą mi uzupełniały sesję na Ipokerze. Póki co stwierdziłem, że wolę dodać do sesji satelity z Ipokera, plus jakieś mniejsze turnieje nabudować się i wtedy myśleć co dalej. Na razie w pełni skupiam się na Everescie.

Spoiler

Reply
kamlv

Gratulacje i czekam na wiecej wpisów

Reply
kalinos002

Nowy HUD. Siedziałem nad nim dłuższą chwilę, ale myślę, że efekt daje radę _thumbsup:

Spoiler

Reply
kalinos002

Zepsułem na własne, życzenie, ale też wydostałem się z momentu gdzie miałem 1.5BB więc na + :f_thumbsup:

Spoiler

Reply
kalinos002

Ehh zaczęło się dobrze skończyło średnio. Nic więcej nie siadło, a szkoda bo zapowiadało się na coś jeszcze. Trochę miejsc w kasie, kilka SFT, ale niczego nie domknąłem. Najważniejsze, że dzień na plus, powinienem trochę popracować nad koncentracją bo czasami jej brakuje. Przesiadłem się tylko na Ipokera i myślę, że to był dobry pomysł, wykres idzie w górę i chyba to co najgorsze mam już za sobą. Czas budować rolla :)

Jestem mega zadowolony z Huda, którego sobie wczoraj zoptymalizowałem. Naprawdę jest funkcjonalny, przejrzysty, nie rzuca się w oczy i nie zasłania połowy stołu, a poza tym wszystkie statystyki, które na ten moment potrzebuję tam są. Teraz czas popracować nad popup'em i grindować dalej _cool:

Reply
kalinos002

Moi myly, jadem do Pragi! HESOP wita! Konkurs wygrany, bilet wylosowany. Pierwszy turniej live w pokera przede mną! _thumbsup:

Reply