Elegancko shipujesz:f_drink:
hejka ;d
jak to jest mieszkac cale zycie nad morzem ? prosze o rozbudowana odpowiedz
Dwa wyniki z dzisiaj. Z pierwszego turnieju trudno było powalczyć o coś więcej. Ciągle byłem na shorcie. W bigu AK<AT
Spoiler

Wszystkie zaproszenia zaakceptowane
Do biga grasz satki? czy płacisz? Grasz bez multientry?
Do każdego turnieju powyżej 30e tylko satki. Zależy ile mam wejściówek
hejka ;d
jak to jest mieszkac cale zycie nad morzem ? prosze o rozbudowana odpowiedz
Sorry, że tak późno odpowiadam. Jak całe życie to nie wiem, bo mieszkam tutaj odkąd zacząłem studia. Całe życie mieszkałem na mazowszu w okolicach Sierpca, jak piliście Kasztelana to właśnie tam jest rozlewany:f_drink: Co do Gdańska nic do niego nie mam, ale średnio się odnalazłem akurat w tym mieście. Od nowego roku przeprowadzka do Wawy, więc jak ktoś jest z Warszawy i będzie chciał wyskoczyć na jakieś piwo to jak najbardziej:f_thumbsup:
Wracam! ♠_cool:
Była dwumiesięczna przerwa, spowodowana różnymi sprawami, ale w końcu czas wrócić.
Chcę na poważnie wkręcić się w pokera, wiec na granie chciałbym poświęcić średnio 4-5 dni w tygodniu do tego dodatkowy dzień na analizę. Przymierzam się do wykupienia pakietu godzin u jakiegoś trenera. Jednym słowem praca, praca, praca. Do tej pory wyniki nie były jakieś powalające, ale też nie najgorsze, więc mam nadzieję, że pracą nad grą uda mi się poprawić swoje wyniki, ruszyć i wchodzić po limitach, bo po takim czasie czas zacząć się wspinać!
Roll:
Ipoker: 2500zł
888: 650$
Razem: ok. 5000zł
Na dzisiaj około 40 turniejów. Wpisowe od 1-10$ ♠_thumbsup:
Napisane przez kalinos002
Sorry, że tak późno odpowiadam. Jak całe życie to nie wiem, bo mieszkam tutaj odkąd zacząłem studia. Całe życie mieszkałem na mazowszu w okolicach Sierpca, jak piliście Kasztelana to właśnie tam jest rozlewany:f_drink: Co do Gdańska nic do niego nie mam, ale średnio się odnalazłem akurat w tym mieście. Od nowego roku przeprowadzka do Wawy, więc jak ktoś jest z Warszawy i będzie chciał wyskoczyć na jakieś piwo to jak najbardziej:f_thumbsup:
A co Ci się nie spodobało w Gdańsku?
Bo sam zastanawiam się gdzie by tu wyjechać i spróbować innego życia
To nie jest tak, że coś mi się nie podoba. Po prostu w niektórych miejscach, miastach czujesz się lepiej w niektórych mniej. To co na plus to na pewno morze i małe, ale ładne Stare Miasto z pełną ilością pubów i knajp. Osobiście znam pełno osób, które są zakochane w Gdańsku, ja natomiast jestem zakochany w Warszawie, jej architekturze, historii, zabytkach i w atmosferze, która w tym mieście panuje. Każdemu odpowiada coś innego:)
A orientujesz się jak cenowo wygląda wynajem pokoju/mieszkania w Gdańsku i Warszawie?
w Gdańsku jedynka za 650-900zł w Wawie 750-1000zł mniej więcej patrząc po ogłoszeniach. Wszystko w zależności od standardu i dzielnicy więc ceny raczej podobne.
Na pewno jest coś w Gdańsku czego nie ma w Wawie i na odwrót ja osobiście polecam Gdańsk jako fajne miejsce do życia, dorzucę, że cena skromnej kawalerki w rozsądnej lokalizacji to około 1,2k zł
No to kropa
Też zamierzam niebawem zacząć grać na poważnie, już miałem to zrobić dawno ale niestety wiele innych spraw pokrzyżowało plany :/
Powoli coś się zaczyna dziać i wychodzę na prostą, bo robiło się już nieciekawie. Ciągle pod kreską, ale już coraz mniej. Tydzień bardzo słaby. Ciężko mi wrócić po tak długiej przerwie skupić się na grze, nie rozpraszać i podejmować dobre decyzje i póki co na pewno nie gram swojej A-game. Dodatkowo z tyłu głowy mam inne myśli co też odbija się na jakości gry i wynikach. O ile na everescie czuję się dobrze, znam ten room, całą sieć i tam o wyniki jestem raczej spokojny, tak nie mogę kompletnie odnaleźć się na 888. Na everescie, znam dokładnie każdy turniej, strukturę blindów, graczy, mam porobione notatki, wiem w jakim momencie turnieju się znajduję i co dokładnie powinienem wtedy robić. Jednym słowem mam tam wszystko rozpracowanie i pozostaje tylko jak najlepiej grać. Na 888 wszystko jest nowe. Widzę tam dużo do z(a)robienia, poziom graczy nie powala, wydaje mi się, że jest gorszy niż na Ipoker, przynajmniej na tych stawkach i najgorsze jest to, że kompletnie nie wiesz czego się po nich spodziewać. Brakuje ogrania, poznania turniejów i graczy, wtedy powinno być o niebo lepiej. Aa i przyzwyczajenie się do tego softu... strasznie mało przejrzysty. W sobotę poza normalnymi turniejami biorę udział w satelitach do turniejów live w Rozvadovie i Amsterdamie, może się uda ♠_confused:
Dzisiaj spory plus
Spoiler

Dzieje się... Sam nie wiem czy być zadowolonym czy wręcz przeciwnie. Najlepsze i najgorsze sesje w jednym. Najlepsze jeżeli chodzi o powtarzalność, najgorsze pod względem skuteczności. 11 FT, 7 SFT Najlepsze miejsce 4... Jestem zadowolony ze swojej gry. Czuję, że gram dobrze. Do 888 już się w pełni przyzwyczaiłem i zaczyna podobać mi się ten room. Miałem tam już 2FT i 2SFT. Cuda zaczynają się gdy dochodzę na stoliki finałowe. Nie pamiętam, żebym w życiu przy tylu FT dostał tyle suckoutów, coolerów i bad beatów... Powinien być naprawdę duuży plus a nie jest. Gram dalej swoje i liczę, że w końcu wszystko wróci do normy.