nigdy nie mialam problemow z mindsetem ale ostatnio po wejsciu na limit wyzej i szybkiej zmianie z FR na SH nie jestem pewna czy gram dobrze. na poczaku szlo dobrze i byly krotkie sesje po 30-60min i wygrane/przegrane sesje szly na zmiane z przewaga tych na + takzy wszystko fajnie. teraz byly 2 dni gdzie kazdego dnia -8BI bo pogralam troche wiecej ale w moim odczuciu duzo z tego bylo coolerami. EV szlow rowno z winnings w dol ale na SH KK pf nie zrzuce czy nie spasuje strita na fisha w HU. drugi dzien byl smieszniejszy bo juz drawy mi wchodzily ale potem board sie parowal czy spadalo cos mocniejszego. dzis kolejny dzien na szczescie na -1BI (na razie :P) ale juz ev na poziomie +3bi
takze ostatnio mnie nie oszczedza szczescie ale linnia EV nie oddaje w duzej mierze naszej gry bo nie zawsze da sie podjac dobra decyzje. z naszego punktu widzenia jest ona dobra bo czesciej beidzemy z przodu ale trafiamy na ten 1 z 5 przypadkow kiedy to jestesmy z tylu a EV pokazuje ze to bylo zle zagranie
takze ostatnio trace w wiare w siebie i nie do konca wiem jak weryfikowac moj poziom gry.