Uwazacie ze jesli w niewiarygodny czasem sposób przegrywa sie rozdania to powonno sie rzucic pokera? Bo ja naprawdę umiem grac ale mam niesamowitego pecha.
Adaptacja wariancji - Status basic
Akceptacja ryzyka w pokerze - Status złoty
Treningi lechrumskiego
Baw się.
Zapoznaj się dokładnie z prawdopodobieństwem i wariancją działającą w pokerze. Być może sposób w jaki przegrywasz wcale nie jest taki niewiarygodny. Dodatkowo kwestia zdarzeń niezależnych itp. - duże downswingi są mało prawdopodobne, ale nadal nie oznacza to, że nie mogą się wydarzyć. Prawdopodobne jest również, że nigdy w życiu nie wygrasz żadnego flipa. Bo czemu by nie
Wiem co myslicie. Ze gosc nie umie grać i narzeka na pech. Ale ja umiem grac. Ale jrsli 5 razy z rzedu odpada sie top para to jednak jest pech. Mam AA gosc A9 i trafia kolor z 9. Takie przykre troxhe. Ja nie chce szcxescia w pokerze. Chce nie mieć pecha. A bede stalym bywalcem stolow finałowych
Napisane przez cezar2601
Wiem co myslicie. Ze gosc nie umie grać i narzeka na pech. Ale ja umiem grac. Ale jrsli 5 razy z rzedu odpada sie top para to jednak jest pech. Mam AA gosc A9 i trafia kolor z 9. Takie przykre troxhe. Ja nie chce szcxescia w pokerze. Chce nie mieć pecha. A bede stalym bywalcem stolow finałowych
Jak każdy.
Wiem ze jak kazdy. Tylko ile pricent rizdan z AA przegrywacie jeden na jeden? Bo ja ok 80
Nadal jest to możliwe
Ale skąd masz pewność, że od 501 rozdania nie zaczniesz wygrywać 100% takich spotów przez kolejne 1000 rozdań? Nie masz
Napisane przez cezar2601
Ponad 500
Uciekaj bo Cię zjedzą, a tak serio to polecam ci poker mindset zaraz w pierwszym rozdziale jest o wszystkim mowa
Jeśli na 500 rozdań otrzymałeś AA więcej niż 2-3 razy to masz sporo szczęścia wbrew pozorom:).
Chodzilo mi o to ze 500 rozdsn majac asy przegtalem jeden na jrdnego a asy trafuaja mi sie rsz na 200 rozdan albo i rzadziej
Zle? A co bys zrobił gdy na pre flopie dostajesz pusha?? Pewnie bys zrzucił. To ze jestem krotko na forum nie znaczy ze gram krotko bo ribie to od ponad 2 lat
A wez wyfiltruj te swoje 500 rozdan i wrzuc na forum.
To, ze grasz dlugo, nie znaczy, ze grasz dobrze.
Nie widze nic zlego w sorawdzeniu pusha jednego gracza majac AA. A mi o yakie rozdsnia chodzi. Bo rozumiem sytuacje taka ja wczoraj ze zawodnik limpuje z UTG ja podbijam z MP 1 on sprawdza. Stol to 2 5 9 ja podbijsm on speawdza turn to J znow spr moje podbicie a river to 9 i okazuje sie ze ja mial. Trafił TPTK na flopie i speawdzal do konca.
Ok, juz sie nie bede wysilal, zeby Ci pomoc, skoro jak mowisz wszystko z Twoja gra i mindsetem jest ok.
Pozostaje mi tylko wirtualne poklepanie Cie po plecach i doradzenie, ze moze skoro maszynka jest tak nie sprawiedliwa w stosunku co do Twojej osoby to lepiej rzucic pokera.
MASZ NIEWYOBRAZALNEGO PECHA!!!!