Skip to forum
Notifications
Clear all

ACTA a poker

500 Posts
179 Users
0 Reactions
80.8 K Views

Napisane przez olczykandre

Napisane przez KudlatyPL

ale jak sie ociepli to koktajle mołotowa polecą na sejm

imo jak sie zrobi cieplej to benzyna będzie tak droga, że taniej będzie kupić granat niż zrobić koktajł mołotowa :P
polecam denaturat, 25zl=5l

Reply
rafaeelloooo

Nie wiem czy było ale mnie rozwaliło :D:D

Reply

pani basia jeeee

Reply
silvero3

18:15 PSL znalazł sposób na walkę z "Anonimowymi". Co zrobić, żeby nie doszło do ataku? "Strona PSL została prewencyjnie wyłączona, żeby nie uszkodzić serwerów. Obserwowaliśmy dużą liczbę wejść na stronę PSL" - poinformował rzecznik partii Krzysztof Kosiński.

Spryciarze :f_biggrin:

Reply
Ezkalop

Napisane przez silvero3

18:15 PSL znalazł sposób na walkę z "Anonimowymi". Co zrobić, żeby nie doszło do ataku? "Strona PSL została prewencyjnie wyłączona, żeby nie uszkodzić serwerów. Obserwowaliśmy dużą liczbę wejść na stronę PSL" - poinformował rzecznik partii Krzysztof Kosiński.

Spryciarze :f_biggrin:

cale 10 odsłon odnotowali to sie przestraszyli ze się serwer przeciązy;)

Reply
ikarPL

10 odslon w caly weekend??? koszmarne ;-)

Reply
HandOnFire

twitt lezy ^^

Reply
Najczarniejszy

Napisane przez rafaeelloooo
Nie wiem czy było ale mnie rozwaliło :D:D

Mnie najbardziej rozjebał komentarz pod tym filmem w gąszczu smutnego pierdoxxxxx, pozwolę sobie zacytować: "MOC KURWA!" _cool:

Reply
mat1ipoker

Reply

Reply

Napisane przez mat1ipoker

Krótkie : WOW !

Troszkę to zmieniło mój pogląd, aczkolwiek dalej mam bekę z blokad rządowych stron ; D

Reply
Moderator
baadnewz01

:D

Reply

Granie play money i oglądanie gry w pokera online nie jest chyba zabronione?
Nie znam się za bardzo, ale czy przypadkiem nie jest tak że pakiety przesyłane między pokerromem, a nami są jakoś zajebiście zakodowane żeby uniknąć oszustw?

Jeśli tak jest to dostawca internetu nie ma informacji o tym czy łamiemy prawo czy nie.

Dobrze myślę?

Reply
jerry2008

Czy w ramach tego projektu nie zabrali się za serwisy udostępniające filmy on line , mase filmów po blokowano i nie tylko chodzi tutaj o megavideo. Mam nadzieje ,ze nie zabiorą się za sopcasty itp. Gdzie mecze będziemy oglądać...

Reply
69CuZo69

Napisane przez kwasu2307
Granie play money i oglądanie gry w pokera online nie jest chyba zabronione?
Nie znam się za bardzo, ale czy przypadkiem nie jest tak że pakiety przesyłane między pokerromem, a nami są jakoś zajebiście zakodowane żeby uniknąć oszustw?

Jeśli tak jest to dostawca internetu nie ma informacji o tym czy łamiemy prawo czy nie.

Dobrze myślę?

Granie ogólnie nie wiem jak na play money ale pewnie na roomach gdzie jest możliwość grania na prawdziwą kasę nie będziemy mogli wchodzić...
Oglądanie pokera pewnie będzie zabronione... w polsce reklama pokera jest zabroniona więc pewnie filmy nam ocenzurują... :facepalm:

Reply
Semper3

Jeśli zakazany jest w Polsce poker, to czemu na Eurosport i np SportKlub lecą reklamy Pokerstars.com w języku polskim, zachęcające do grania?

Reply
shovi

Napisane przez Semper3
Jeśli zakazany jest w Polsce poker, to czemu na Eurosport i np SportKlub lecą reklamy Pokerstars.com w języku polskim, zachęcające do grania?

+ vivka

jak czytam to wsztsko to centralnie mam we łbie kiełbie i "I dont want to live on this planet any more"

Reply
RealGains

Bo tak. Dla mnie to tez zagadka.

Te reklamy leca na sporej ilosci kanalow. Od siebie dodac moge jeszcze Discovery i MTV. Poczatkowo myslalem, ze reklamuja oni pokerstars.NET, czyli gre na play money, ale reklama wyraznie mowi o .COM.

Reply
garimton

Jeśli dobrze rozumiem, można grać w pokera live -> tyle że nie może być żadnego elementu materialnego. Jeśli tak to nie widzę powodów dla których miałbyś nie grać na play money na pokerroomie. Poza tym w ustawie nie ma słowa o łączeniu się z pokerrroomem, czyli IMO włączyć soft możesz -> grać na hajs już nie.

Nie wiem jak to wygląda z pakietami i czy ktoś będzie wstanie rozpoznać czy grałeś na playmoney czy grałeś na real money.

Reply
KudlatyPL

http://www.tvn24.pl/0,1732338,0,1,acta-sukcesem-polskiej-prezydencji-juz-nie,wiadomosc.html
wolno tak?

Reply