homeland
Napisane przez JasiuZ
suits nikt nie wymienil?
Napisane przez szybkiszymi
Zna ktos jakies seriale godne polecenia? Breaking bad / GoT / Suits / Prison Break oglądałem.
anyway jak ktoś nie oglądał to 11/10
Black mirror wzialem wczoraj na raz. Dziwne uczucia po obejrzeniu. Trzyma w napieciu niesamowicie. House of cards i homeland po jakims czasie mnie znudzilo. Suits powoli tez zaczyna ( ma byc kontynuacja w ogole?). 2-3 sezony tych seriali wciagaja mega po czym dalej walkowane sa te same schematy.
Napisane przez szybkiszymi
Black mirror wzialem wczoraj na raz. Dziwne uczucia po obejrzeniu. Trzyma w napieciu niesamowicie. House of cards i homeland po jakims czasie mnie znudzilo. Suits powoli tez zaczyna ( ma byc kontynuacja w ogole?). 2-3 sezony tych seriali wciagaja mega po czym dalej walkowane sa te same schematy.
Oczywiście! ![]()
13 lipca pierwszy odcinek 6 sezonu, a ten zapowiada się niezwykle interesująco!
Jak dla mnie nie ma lepszego serialu od Breaking Bad . Pod każdym względem jest to majstersztyk . Mogę polecić jeszcze Shameless i nie wiem czy ktoś wspominał LOST? Dodał bym jeszcze Pod Kopułą
polecam też the night manager nikt nie wymienił miniserial 6 odcinków, fajna obsada fajny klimat, SUITS <3
Napisane przez SooNicee
Oczywiście!
13 lipca pierwszy odcinek 6 sezonu, a ten zapowiada się niezwykle interesująco!
Sporo rzeczy sie musi wyjasnic:) mam nadzieje ze temat mike'a sie juz zakonczy definitywnie bo za dlugo sie juz ciagnie. Licze na jakis nowy dobry glowny watek.
Lost bardzo dobry, ale to co sie dzieje po 4 sezonie to juz sami rezyserzy nie ogarniali chyba:D
Napisane przez jimmyjames30
Jeszcze bym dodał Chłopaków z barakówlegenda
Trailer park boys!!!!
z archiwum x - wszystkie sezony
świat według bundych
Suitsy faktycznie są świetne ale do momentu w którym zrobili z tego serialu modę na sukces #rejczelplzdie. No ale Donna ♠_love:♠_love:♠_love:
Podbijam do Stranger Things, powrót do starych dobrych filmów. Rodzina Soprano (klasyk), Miasteczko Wayward Pines (trochę się wlecze ale ciekawy pomysł na film), Black Sail jeśli lubisz pirackie klimaty, The last Man on Earth (na wesoło), Vikingowie, Zakazane imperium jeśli lubisz alkoholove, Miasteczko Twin Peaks (symbolika, szalenstwo i nietuzinkowa dawka humoru).
gdzie po polsku obejrze The last man on Earth bo znalazlem na zalukaj tylko pierwsze dwa a trzeci juz nie chce sie odpalic?