No Twin Peaks, to dla mnie zbyt wiele nigdy nie dałem rady tego oglądać
Z ostatnio obejrzanych polecam Westworld.
Mówiąc najogólniej serial Sci-Fi o rozwoju sztucznej inteligencji.

Ten krótki teaser spokojnie starczy za zapowiedź (dłuższe pokazują zbyt wiele więc nie polecam):
Spoiler
Napisane przez HTAndrzej5
dam mu drugą szansę, tylko tym razem na prędkości x1.25![]()
chyba lepiej na x0.75 i dwa-trzy razy każdy odcinek
moim zdaniem jak się nie przeczyta książki to naprawdę trzeba mieć zrytą banię żeby wszystko załapać
(jak to u Lyncha)
Miasteczko Wayward Pines
The 100
Two And a Half Men - miszcz ![]()
I coś zupełnie innego od wszystkiego co zdecydowanie polecam "black mirror". Fajnie ryje beret.
Spartakus, bije Rzym na glowe a nawet na tak zwana przyslowiowa pizde, opowiada losy pojmanego do niewoli zolnierza ktory zostaje gladiatorem probujacym wywalczyc sobie wolnosc, efektowne walki, genialne postacie, intrygi piekne kobiety, seks to wszystko tam znajdziecie. I elo
Nie wiem czy było ale: Legion
Jeden sezon 8 odcinków
Psychodeliczny serial akcji z elementami Sci- Fi o człowieku - mutancie z nadprzyrodzonymi zdolnościami i problemami psychicznymi (pierwszy odcinek w większości rozgrywa się w szpitalu psychiatrycznym). Na razie obejrzałem jeden odcinek ale jest tutaj wszystko: Spisek, tajemnice rządowe, akcja ale i trochę melodramy i wątków obyczajowych. Nie mogło zabraknąć też wątku miłosnego i zgrabnych dupeczek. Klimatem przypomina mi trochę "12 małp"
Belfer polski serial z Maciejem stuhrem. bardzo mnie wciagnał polecam
http://www.filmweb.pl/serial/Belfer-2016-746188
fala zbrodni - najlepszy polski serial komediowo - kryminalny. Niestety urwali wszystkie wazne watki w 100 odcinku i przestali krecic ;d
Z naszego podwórka to www.filmweb.pl/serial/Odwróceni-2007-339345 . Filmem się nie sugerować bo serial o niebo lepszy.
Napisane przez mampokera
za życie się brać a nie na seriale czas tracicie!!!większe ambicje, poprzeczka w góre i zapierdalać na lepsze życie!
sam zap....aj. Ja wolę się cieszyć życiem niż harować by te lepsze życie na emeryturze mieć.
anyway The Wire > all