Skip to forum
Notifications
Clear all

1,2k MTT RAILING

138 Posts
23 Users
43 Reactions
30.2 K Views
hustler9

mialem podsumowac przed meczem, ale nie moge usiedziec na miejscu. takze po meczu, chociaz mam nadzieje, ze nie bede w stanie napisac, a wy nie bedziecie w stanie tego czytac, bo tak bedziemy pijani po zwyciestwie! do boju!

trudno o lepsza analize:

jedziemy z nimi :pokerface:

Reply
hustler9

poplynalem dosc mocno razem z meczem. kac tak mocny, ze pierwszego dnia w nowej pracy podziekowali mi za wspolprace po 3 godzinach :f_thumbsup: usiadlem teraz do podliczania tej chorej sesji (albo dwoch juz sam nie wiem jakna to patrzec xd) i tego jest tyle, ze w polowie mysle tylko o spaniu. dokoncze jutro i pykne wieczorna seje :f_drink:

Reply
MarseliusMS

Napisane przez hustler9
poplynalem dosc mocno razem z meczem. kac tak mocny, ze pierwszego dnia w nowej pracy podziekowali mi za wspolprace po 3 godzinach :f_thumbsup:

Reply
hustler9

myk. wybaczcie, ze nie ma godzin turniejow, ale na szarku jest napisana tylko godzina zakonczenia, a samo rozkminianie i wpisywanie o ktorej turnieje sie rozpoczely zajeloby caley dzien xD
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1s6U4lNlS236nHu1ylGucGDnzLa3AM_cEcractmbsofo/edit?usp=sharing

Reply
hustler9

chyba wystarczy na dziś. perfekcyjnie rozegrany bubble, na cl. dobranoc.

http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/7659752

Reply
hustler9

albo nie. po co na minus, jak można chociaż na zero?

Spoiler

Reply
hustler9
hustler9

niedziela ~break even, masa deepów zaginęła w tajemniczych okolicznościach. podsumowanie po dzisiejszej, bo muszę gonić volume. Dopiero 628/1200 turasów.

Spoiler

Reply
hustler9

the jab na party, semi ft, 16 left vs turbo retard, na którego miałem 4 notki. pula na 2 miejsce. $1,3k za szipa. jutro nie gram, muszę trochę odpocząć.
Link Text...

Reply
hustler9
hustler9

wpierdul. nie wiem jeszcze co z jutrem.

Reply
hustler9

troszku przerwa sie szykuje, jutro uderzam do Rzeszowa na kawalerski wieczor mojej mordy, wiec sami wiecie jak to jest. biegam, biegam, biegam i nie za bardzo wiem jak przestac, dlatego przez chwilę będzie cicho ;)

Reply
hustler9

Łokurwa, to je jakieś kac vegas, pamiętam chyba dokładnie tyle ile powinienem. Powoli się zbieram i jutro wracam do świata żywych xD

Reply
hustler9

okej, po powrocie były dwie sesje - jedna wpierdolka i wczorajsza z szipkiem na break even:

Spoiler

usiadłem do podliczania, ale trochę zaspałem, a o 18 lepiej będzie jak odpalę stoły zamiast excela, a podsumowanie wrzucę po sesji . Sytuacja prawie się nie zmieniła, chyba jakieś -$200 od ostatniego. Dobra, dosyć pierdolenia, robota czeka :f_thumbsup:

Reply
hustler9
Spoiler

AJ<AT

i kurwa deser

Spoiler

najpierw przy 12 left na chipleadera
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/7681364

i mocno skrócony na ft vs idiota
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/7681365

ile mozna? :f_eek:
podliczam to gówno, bo i tak kurwa nie usnę.

Reply
hustler9
garret294

Hejka
Nie sądzisz, że te a4o było za słabe z tej pozycji na 9 bb?

Reply
kamzak

Napisane przez garret294
Hejka

Zdecydowanie za szeroki ten push. Suited byłoby ok :)

Reply
hustler9

Napisane przez kamzak

Napisane przez garret294
Hejka

na 9bb nie ma co kombinować. zaraz przechodzą po mnie blindy, wchodzą następne i jestem bez fold equity ;)

Reply
kamzak

Napisane przez hustler9

Napisane przez kamzak

Napisane przez garret294
Hejka

na 9bb nie ma co kombinować. zaraz przechodzą po mnie blindy, wchodzą następne i jestem bez fold equity ;)

Bez przesady po przejściu przez blindy masz jeszcze 7,5BB. Rozumiem żeby brać tutaj spoty lekko w plecy lub b/e ale tutaj dosyć duzo tracisz :)

Reply