Skip to forum
Notifications
Clear all

1,2k MTT RAILING

138 Posts
23 Users
43 Reactions
30.2 K Views
hustler9

Napisane przez kamzak

Napisane przez hustler9

Napisane przez kamzak

Napisane przez garret294
Hejka
Nie sądzisz, że te a4o było za słabe z tej pozycji na 9 bb?

Zdecydowanie za szeroki ten push. Suited byłoby ok :)

na 9bb nie ma co kombinować. zaraz przechodzą po mnie blindy, wchodzą następne i jestem bez fold equity ;)

Bez przesady po przejściu przez blindy masz jeszcze 7,5BB. Rozumiem żeby brać tutaj spoty lekko w plecy lub b/e ale tutaj dosyć duzo tracisz :)
za 3 min wchodziły nowe, więc miałbym ~5bb, czyli od tych gosci snap call any 2. Jeżeli ten push był słaby, to za gorsze uważam pozwolić się wyblindować i prawdopodobnie stracić szansę na zwycięstwo. Pewnie masz rację co do wyliczeń, ale takie rzeczy też trzeba brać pod uwagę.

tutaj dwie sesje:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1k2k6de7b0XKYXQosfw6_UXvFWlRg21tV_wbe_AvqVD4/edit#gid=0
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kmvzMUVl6ZniO1zL_JmmJ2QfMP2eqakuwcBXSeMGItQ/edit#gid=0

reszta przed dzisiejszą.

Reply
Fiszu10

Zależy ci na fe , którego jak widać i tak u tego gościa nie masz. IMO wrzucanie A4o z MP do siedzącej ryby na BB , która w dodatku ma CL jest średnim zagraniem. Anyway GG , może jeszcze pyknie coś grubszego na starsach :f_drink:
Na jakim etapie staka jestesmy ?

Reply
hustler9

Napisane przez Fiszu10
Zależy ci na fe , którego jak widać i tak u tego gościa nie masz. IMO wrzucanie A4o z MP do siedzącej ryby na BB , która w dodatku ma CL jest średnim zagraniem. Anyway GG , może jeszcze pyknie coś grubszego na starsach :f_drink:

nie no, spodziewałem się, że K6 jednak wyrzuci ;) o ile dobrze pamiętam, staty na sharku miał regowe, a dałem mu kolorek przez grę przy jednym stole w deepku. żadnych readów co do callowania olków. dzięki za opinie, w najbliższej wolnej chwili siadam do dopracowania range'y na krótkim stacku na FT :f_thumbsup:

Na jakim etapie staka jestesmy ?

861/1200

Reply
hustler9

Nie udało się zagrać sesji, zaskoczył ogrom przygotowań do ślubu kumpla. Tymczasem zdrowie młodej pary, wracam jutro i zajmę się wami. Na razie zajmuje się kimś innym. Trzymajcie kciuki xD

Reply
hustler9
Sekwi
hustler9

Napisane przez Sekwi
to A4 of nie jest tam profitowe na pewno

dzieki za potwierdzenie tego, co juz zostalo ustalone 4 dni temu <3 ale pamietaj, ze usuwaniem moich nieprzychylnych komentarzy i mnie ze znajomych na fb zamknales droge do jakiejkolwiek dyskusji miedzy nami. takze nie zycze sobie twoich komentarzy w moich watkach, a kazdy kolejny pozostawie bez odpowiedzi. pozdrawiam.

poprawiony link do 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HAlH0Hu8aMfuI0rUphm--PmJBQ6bxBS-l8rUTEhWB70/edit?usp=sharing

Reply
hustler9
hustler9
hustler9

Run w koncowce stejka marny. Co prawda nie ma storbionych sesji, ale jak juz trafi sie fajny stack, to dwa flipy w koncowce i "byl deep, nie ma deepa", MTTowcy znajo temat ;) No ale jak wczesniej siadalo, to nie plakalem, takze badzmy konsekwentni xD po dzisiejszej podsumuje, bo nakurwiam od rana :f_thumbsup:

Reply
hustler9

wielka niedzielna sesja w okolicach zera

Spoiler

Reply
hustler9
ranalf

Jak stoisz z volume?

Reply
hustler9

1002/1200, skoncze do konca tygodnia

Reply
hustler9
incasent

Czy ktoś może mnie oświecić jak On zawinął pulę z parą ósemek ??
Przecież na stole leżał street i powinien być podział puli...

Reply
hustler9

wczoraj tylko takie cos

Spoiler

cierpliwosc jak zawsze nie poplacila. typ pushowal co druga reke, staralem sie go wyczekac i wreszcie dostalem AQ. znowu pushuje, snap call, dominujemy QT, T na turnie i pograne.

ok, dzisiaj wolne, siadam do podsumowania, bo ostatnio tylko gram i spie :f_thumbsup:

Reply
hustler9

Napisane przez incasent
Czy ktoś może mnie oświecić jak On zawinął pulę z parą ósemek ??
Przecież na stole leżał street i powinien być podział puli...

nie no podzial byl, niedokladnie pokazalo xD

Reply
hustler9
hustler9

mala sesja na maly plus

Spoiler

Reply