Skip to forum
Notifications
Clear all

[Railing] baxx1989

86 Posts
8 Users
0 Reactions
5,965 Views
GibkiJoe

opcja c

Reply
sudokumistrz

dla mnie tez c)
choc mysle, ze nie ma co rozsylac, mozesz zaczac nl25 z prawie 26bi.

Reply
Kemor

c

Reply
baxx1989

GibkiJoe, Kemor - rozsyłać te ~€150, czy startować z tego co jest?

Reply
GibkiJoe

startuj z tego co jest

Reply
Kemor

startuj jak jest GL !

Reply
szkot

A i zmien room bo na bossie to juz same regi

Reply
GibkiJoe

nie myslales aby wrocic do sieci Party poker ? Ostatnio BWIN zostal przylaczony i zrobila sie niezla fiszarnia

Reply
baxx1989

Nigdy nie grałem na PP, jak tam wygląda sprawa z RB?
Na bossie na tym limicie też troszkę fishków, bez porównania więcej jak na 50tkach i 100tkach.

Poanalizowałem trochę gry, pograłem troszkę i jest ok. 1150 handów tylko, ale jest +6bi, śladowe ilości rake (~€28) Dobiję co najmniej do €100 rake, żeby dało zwrot, pogram i pomyślę w tym czasie, czy jest sens na nl25 zmieniać room. Przeniesienie rolla na inny room przy przejściu z 25 na 50, to w tej chwili jakieś 70%.

BTW, gra ktoś z was na PP+BWIN na limitach 25-100? Faktycznie dużo ryb? na 100tkach i 50tkach często bywało, że na 6 stołach miałem samych regów, lepszych bądź gorszych, ale regów. Potwierdzić to może szkot, z którym grałem sweata. Nie ma sensu siedzieć z samymi regami, jak w jeziorze obok pełno ryb, ale tak jak mówiłem, dotychczas na 25 ryby były, więc jeszcze trochę tu pogram.

Reply
GibkiJoe

narazie pograj tak jak mowisz, a pozniej warto rozwazyc jakas opcje z bonusem firstdepo. Z party moze byc problem bo zapomnialem o fakcie ze ps zakonczylo wspolprace z ta siecia :/

albo zapraszam na zooma, łotrzyk tu lubi podkradac ale czasem i oddaje, np moja pierwsza sesja w styczniu NL25 SH running good :D

jeszcze z 1k$ i sie pogodze ze starsami :P

Reply
szkot

Bwin spoko kupi sie baze lub ja Ci pomoge i jazda ;)

Zoom jak najbardziej choc ja sobie FR poklikalem troche i poziom zalosny ale nie kazdy to lubi, bwin opcja super

Reply
GibkiJoe

znajomy z ongame przeniosl sie ostatnio na BWIN i jest bardzo zadowolony. Gdyby nie stakingi (trzeba obracac kasa zeby nie blokowali transferow) sam bym powaznie rozwazayl ta opcje.

Reply
szkot

Napisane przez GibkiJoe
znajomy z ongame przeniosl sie ostatnio na BWIN i jest bardzo zadowolony. Gdyby nie stakingi (trzeba obracac kasa zeby nie blokowali transferow) sam bym powaznie rozwazayl ta opcje.

Az tak duzo nie trzeba ;)

Reply
GibkiJoe

to zalezy ile sie transferow robi, ps to nie jedyny serwis do stakowania graczy :) pozatym nie lubie nabijac rake`u na roznych roomach jednoczesnie a na p* z supernova z rakebackiem tragedii nie ma wiec trzeba scisnac poslady i grindowac :D przyzwyczailem sie tez do bicia z regami na zoomie, nie wiem czy potrafilbym grac z masa fiszy lol teraz tylko czekac az amerykance wejda do europejskiej puli graczy i bedzie milo.

Reply
baxx1989

Rozegrałem niecałe 5k handów, jesteśmy parę € na plus + lekko ponad €100 raku oddane.

Mam problem z trafficiem, wczoraj cały dzień wolny, a grać mogłem dopiero wieczorem, bo cały czas brak stołów. Jestem za przeniesieniem rolla na bwinparty, gdzie wliczać nam się będzie firstdepo bonus.

Ktoś przeciw? Czekam do jutra, jeśli brak sprzeciwów, to zmieniam room.

Reply
GibkiJoe

jestem za, fajnie by bylo jakby Ci sie udalo od kogos z ps zdobyc baze

Reply
baxx1989

Tak czytam, szukam i nigdzie nie widzę info o first deposit bonusie, ani na party ani na bwinie. Wiecie coś na ten temat?

Reply
GibkiJoe

to jest to o czym mowilem wczesniej info

musialbys sie za innym affiliate rozejrzec... no chyba ze koniecznie Cie interesuje oferta ps to nie wiem jaki room doradzic.

Reply
baxx1989

Nie musi być PS, ale i tak chyba są 'zawieszone' first depo bunusy ?(

Reply
baxx1989

Nie wiem co dalej..?

PokerHeaven: tragiczny traffic, co raz mniej fishy, powyżej 25tek skrajnie mało.

Unibet: tylko anonimowe stoliki w ilości potrzebnej do regularnych gier.

bwin.party: brak bonusów.

P*: są fishki, są regi, traffic dobry, soft bardzo dobry. brak first deposit bonusa, drabinka od zera.

Na starsach, dobre jest to, że można o każdej godzinie pograć, przez co volume znacznie ciekawsze, szybciej rozdania lecą i soft dużo czytelniejszy co pozwala na grę na większej ilości stolików, bądź zoom, aczkolwiek na zoomie rozegrałem skrajnie mało rozdań.

Co myślicie?

Reply