Napisane przez musashi87
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
szczerze powiem nie wiem jak można kogoś stakować na takie astronomiczne kwoty kto zamiast sie rozwijać z roku na rok ma coraz gorsze wyniki.
W roku 2011 pomimo wydania ponad 100k na wpisowe do turniejów ma ROI rzędu 1% a na przestrzeni ostatnich 3 miesiecy -6%
OPR
apeluję do wszystkich o trochę rozsądku.
Pozdrawiam
Marcin
A przez rok zagrałem zaledwie 1800 turków w tym sporo z wysokim wpisowym co skutecznie zabija ROI...
Ale każdy może mieć swoją opinię...A ja uważam, że rozwinąłem się niebagatelnie. Poprzez granie live z najlepszymi i sporo doświadczenia postflop jakie zebrałem na grach cashowych...
Ale Ciebie i tak nie przekonam.
Poza tym jakbyś chociaż coś dogłębniej śledził to wiedziałbyś, że wystarczyło bym chociaż w jendym deepie jaki ostatnio miałem miałbym run good i ROI byłoby w zupełnie innym rejoinie(nie chcę strzelać). Chociażby GSOP ME, czy 109r gdzie przegrałem dwa flipy na FT, bądź WCOOP 2nd day za 1k gdzie przez 2 godziny miałem totalne card dead...
W każdym razie kto będzie chciał dalej stejkować ten będzie ale jeżeli uważasz, że się cofam to trochę nie wiesz co mówisz...I wystarczy zapytać graczy którzy mają ze mną kontakt na co dzień...
A co oferty będzie lepsza już na jutro.
Tak jak pisałem zmieniłem ofertę. Zmniejszyłem av. bi a w tygodniu będę pobierał 25% z profitu.
Co do RB to zostawiam go dla siebie. Jest on tak znikomy w mtt a dodatkowe liczenie to już za dużo dla mnie. I tak dziennie spędzam ok 2-3h nad stejkingiem a dodając 8-9h gry wychodzi tego zbyt wiele. Mam również inne obowiązki...
A co do postu wyżej to przynajmniej wiem, że zawsze jak gdzieś się pomylę to będzie pierwsza osoba, która to zauważy i naskrobie miły post na ten temat
Widać z daleka jak pałasz sympatią do mojej osoby i przejawiasz to każdym postem...