Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Simon1989 - feedback

67 Posty
30 Użytkownicy
0 Reakcje
10.2 K Wyświetlenia
damianpat

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

ja chętnie bym jeszcze zainwestował, ale wolałbym żebyś też ponosił jakieś ryzyko poza poświęconym czasem, chociażby 5%, nie wiem czy stakowanie Ciebie jest dochodowe czy nie, w longrunie myślę, że napewno jest, ale po prostu chodzi mi o model biznesowy, jaki by mi bardziej odpowiadał

Odpowiedz
Cytat
simon1989

Napisane przez damianpat
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

ja chętnie bym jeszcze zainwestował, ale wolałbym żebyś też ponosił jakieś ryzyko poza poświęconym czasem, chociażby 5%, nie wiem czy stakowanie Ciebie jest dochodowe czy nie, w longrunie myślę, że napewno jest, ale po prostu chodzi mi o model biznesowy, jaki by mi bardziej odpowiadał

Elo.

Planuję tak robić za jakiś czas. Chciałbym sprzedawać z 60-70% z sesji z markupem.

Odpowiedz
Cytat
simon1989

Wprowadziłem część zmian o jakie prosiliście.

Łączę oferty oraz pobieram mniejszą marżę.

Odpowiedz
Cytat

imo simon pozjadal wszystkie rozumy i czeka go jeszcze jeden wypad do anglii w 2012 roku :)

Odpowiedz
Cytat
musashi87

[Treść wyedytowana]

//Spam - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat
eLTech

[Treść wyedytowana]

//Spam - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat