Pyszu po pierwsze nie interesuje mnie Twój życiorys, ani w co grałeś i co sobie kupiłeś.
Po drugie zamiast doradzić to udowadniasz wszystkim, że mają kiepskie monitory, chodź nie podajesz żadnych sensownych argumentów.
Moim zdaniem Twoje wypociny to jeden stek bzdur. Piszesz tylko po to, żeby pisać. A samsung jest kiepski bo jest kiepski...
Pyszu napisał
"A sam polecam LG 22" L227WTP-PF, kupiłem go ostatnio chrześniakowi na komunię. Miałem spory dylemat przed zamówieniem, ostatecznie przekonała mnie gwarancja 30 dniowa na bad pixele"własnie to doczytałem... masakra... już mi sie nie chce pisać czegoś co by Ci dało do myślenia... ale uzasadnienie swojego wyboru odnośnie monitora argumentując 30 dniową gwarancja na bad pixele... boże...
damian wybierz taki monitor który ma gware na badpixele ilaczej nie bierz :/
SHOOT ME
To mi dało do myślenia, że przed kupnem tydzień czasu analizowałem opinie użytkowników, którzy mają określone monitory LCD w określonym przedziale cenowym i wszystkie były tak dobre, że nie wiedziałem który wybrać.
A jak zapewne wiesz bad pixele się czasami zdarzają i tylko monitory LG podlegają wtedy gwarancji...