1 najbardziej kradzionym samochodem jest VW Passat
2 ====||==== Audi A4
3 ====|| ====== Audi A6
Napisane przez Shad0w69
Mazda rx-8 jest spoko, tylko teraz na ok 15L/100 w benzynie trzeba miec kase.
To samo tyczy się Audi S4 Bi-Turbo
Myślałem o tych s4, ale za tą cenę faktycznie ciężko będzie fajną wersję znaleźć, bo ten co podałeś - fajny, ale samochód ma 11 lat już, sam teraz jeżdżę 11 letnim, ale trochę (mało powiedziane) gorszej marki, do tego ma przebiegu 250k. To naprawdę dużo, wolałbym raczej a4 mniej wyeksploatowany i z lepszym wyposażeniem. Oczywiście nie będzie tam siedziało 250KM, ale jakoś to przeżyję
Napisane przez Aimboy
Myślałem o tych s4, ale za tą cenę faktycznie ciężko będzie fajną wersję znaleźć, bo ten co podałeś - fajny, ale samochód ma 11 lat już, sam teraz jeżdżę 11 letnim, ale trochę (mało powiedziane) gorszej marki, do tego ma przebiegu 250k. To naprawdę dużo, wolałbym raczej a4 mniej wyeksploatowany i z lepszym wyposażeniem. Oczywiście nie będzie tam siedziało 250KM, ale jakoś to przeżyję![]()
to trzeba dolozyc!
![]()
Swego czasu jeździłem Audi A6 2.8 benzyna + gaz 1998r. w automacie. Prowadziło się bardzo przyjemnie. Auto super wygodne, komfortowe i szybkie. Wgniata w fotel jak mu depniesz
Spalało około 14 litrów gazu. Bagażnik duży - spokojnie zmieszczą się dwa trupy ![]()
Tylko zastanawiam się czy skoro będziesz robił tylko 10k km rocznie, to czy opłaca Ci się mieć samochód segmentu luksusowego. Chociaż z drugiej strony każdy lubi jak auto dobrze wygląda, nawet jak jeździ tylko co niedzielę do kościoła
A to auto robi wrażenie, dziewczynom się podoba (sprawdzone na "NIE-blacharach") ♠_thumbsup: Silnik v6, a to oznacza przyjemny pomruk pod maską.
Podsumowując: to auto ma wszystko czego może chcieć młody człowiek od samochodu ![]()
Tutaj masz linka do otomoto, gdzie ustawiłem filtr audików do 30 000zł z odpowiednimi parametrami.
http://otomoto.pl/index.php?sect=search&sub=car&page=6&qid=1608026081&order_by=p
Pozdrawiam i życzę udanego zakupu
Piszecie ogólnie, że 10k rocznie to mało - jakoś mega dużo to faktycznie nie jest, ale na moje potrzeby wystarczy. Do roboty mam jakieś 10km (jak nietrudno policzyć 20km w obie strony), do tego jakiś tam wyjazd na wakacje, w weekend raczej rzadko się gdzieś wyskoczy, ewentualnie parę kilomterów do jakiegoś marketu ![]()
Troszkę może źle ująłem, bo zapie$%$#^ i spalanie trochę idą ze sobą w parze, dlatego dodam, że samochód nie musi być jakimś zasuwaczem powyżej 200KM. Wolałbym raczej, żeby mi faktycznie tak dużo wachy nie pożerał, bo 15 litrów to naprawdę dużo.
Napisane przez Jendrke
Często woziłeś trupy w bagażniku?![]()
To cytat chyba z tego filmu: http://www.filmweb.pl/film/Depresja+gangstera-1999-737
Boss Mafii chce wyjść na prostą i próbuje żyć jak normalny człowiek. Podejmuje pracę m.in. w salonie samochodowym. Noo i przedstawił pewnej parze samochód...po swojemu
Btw. Sorka za off top.
http://otomoto.pl/audi-a6-C18305926.html
Mi się podobają tego typu auta. ![]()
Duże, wygodne, ładne, jak złapiesz 4x4 w gazie to i buta ma oraz małe spalanie.
polecam jeszcze to:
mazda-6-poj-2-3-157km-bogate-wyposazenie
sam taką jeżdżę - zajeb*** wózek ♠_thumbsup:
Napisane przez prOlli
polecam jeszcze to:
mazda-6-poj-2-3-157km-bogate-wyposazeniesam taką jeżdżę - zajeb*** wózek ♠_thumbsup:
W środku wygląda trochę ubogo, ale wyposażenie jest ok, malutki przebieg do tego. No i wygląd zewnętrzny, naprawdę ładnie wygląda
Ile taka mazda spala?
Nie zapomnij do ceny samochodu doliczyć jeszcze kilku tysięcy. Wymiana filtrów, uszczelek, rozrząd, może oponki. Do tego dochodzi ubezpieczenie i opłata do urzędu skarbowego.
mazda 6 bierz ale mps tu masz za 30 kafli http://allegro.pl/mazda-6-mps-2-3-turbo-260-km-4x4-wersja-europejska-i1557919777.html sztos
może coś w ten deseń ![]()
http://otomoto.pl/kia-cee-d-wersja-optimum-dodatki-C18376000.html
Całkiem przyjemne autko, dobrze się jeździ i ładne mają wyposażenie.
Napisane przez Aimboy
Napisane przez prOlli
polecam jeszcze to:
mazda-6-poj-2-3-157km-bogate-wyposazeniesam taką jeżdżę - zajeb*** wózek ♠_thumbsup:
W środku wygląda trochę ubogo, ale wyposażenie jest ok, malutki przebieg do tego. No i wygląd zewnętrzny, naprawdę ładnie wygląda
Ile taka mazda spala?
ja akurat mam 2-litrowego diesla i zimą, w mieście, palił mi ok. 10L/100.
Na trasie za to, mimo że zazwyczaj mi się "śpieszy"
nie wyszło nigdy więcej niż 7L/100
wnętrze może nie wygląda imponująco ale - jak dla mnie - jest wszystko co potrzebne.
Najlepiej gdzieś samemu się do niego "przymierzyć" i sprawdzic.
Nie powinieneś się rozczarować
a co myslisz o oplach vectra gts , tj
http://otomoto.pl/opel-vectra-C18497357.html
albo volvo s60, tj
http://otomoto.pl/volvo-s60-okazja-idealny-navi-skora-C18359383.html
Wiec tak,
masz 30k na samo auto czy 30k na wydanie na te bajery, czyli samochod ubezpiecznie rejestracja opony, elementy ekspoatacyjne.
Bo to robi roznice.
Jak chcesz wiedzieć ile kosztuje DOBRY samochod - to wejdz na mobile.de
jak widzisz bmw 320d w roczniku 2002-2004 za 25 tys...
to nawet tego złomu nie oglądaj.
Mazda 6 za 30k... owszem... z 2004 dostaniesz.
Zanim kupisz... zastanow sie dlaczego samochód ktory w niemczech kosztuje 30k
w polsce sprowadzony jest za 25k. Niemieccy kierowcy to caritas?
Znajdz sobie 5 modeli i szukaj dalej.
Kazdy mowi Audi, BMW... ok... stac Cie na taki samochód?
Są fajne i wygodne... ale jak ci przyjdzie cos naprawic... to zebys po kredyt nie musial isc... np. aluminiowy zawias w E39....
Jak chcesz szukaćw polsce auta... bo da się znaleźć... to patrz na górną półkę cenową, odrzuć tylko 10% najdroższych bo ludzie czasem daja kosmiczne ceny za auta niewarte...
zanim kupisz... poczytaj forum danej marki, wrzuc pare modeli, poczytaj miesiac klub focusa, bmw-sport.pl itp...
I absolutnie nie bierz diesla...
TYLKO benzyna...
10k rocznie to za mało, jak Ci cos padnie... co w dieslach czeste...
a 5 letnie maja nastukane miedzy 200 a 350k
to te 5gr co oszczedzisz na paliwie to wydasz z 10 krotnym naddatkiem na naprawe...
Odpowiedz sobie na pytanie:
CZY I PO CO POTRZEBUJESZ AUTO KLASY PREMIUM (BMW, MERC, AUDI, VOLVO)
a moze jednak lepiej kupic 5-letnia Vectre, czy 4 letniego focusa czy mazde 3?
MAzda 3 to świetny samochód, w środku piekny i megaergononiczmy, dobre materiały, cichutki...
mało pali...
Premium pala wiecej
i nie kupuj benzyny z myślą że gaz zamontujesz...
zostaje ci tylko czysta benzyna, wiec jak kupisz silnik 2.0 w 1,5 tonowym bmw wydasz troche na paliwo....
no, chyba ze kupisz z gazem... ale gaz do premium to trzeba umiec montować!!!
Jak chcesz miec konretny samochod.... to walisz na forum szukasz na otomoto i allegro... od właścicieli prywatnych... komisy omijaj szerokim łukiem...
bezwypadkowy w komisie to czesto taki po wylocie poduszek i ze zwichrowana geometria....
A na forum czesto sa specjalisci ktorzy sprowadzaja auta...
ale tylko JEDNĄ marke... o ktorej wiedza wszystko
a nie ze ktos sprowadza ople fordy bmw i maserati...
i lepsze auto jest zawsze droższe.... od tego się nie ucieknie niestety...
aha... taka ciekawostka... ze wszyscy posiadacze audi ktorzy sie przesiedli do bmw juz nie wracaja do VAG-ów ![]()
i one wcale nie sa takie cudowne jak sie o nich mowi...
ktośtu wspomniał o Kia Ceed. rozważ to oraz Hyundaia i30 (bo to te same auta praktycznie)
i to naprawde świetne samochody... nie sugeruj sie że korea...
kupisz 3 latka nie będziesz żałować... duże ładne