čau, zdravím z Plzně.
Vidím, že poslední dobou tu moc lidí zase nepřispívalo, nemá někdo nějaké informace z vedení co se týče CZ verze, a zda-li se na ní vůbec pracuje? Mnohým začínajícím hráčům z CZ i SK by to výrazně usnadnilo cestu. Sám bych se klidně zapojil a přidal ruku k dílu. Osobně začínám teďka SnG, takže bych se rád zeptal jestli mi doporučíte založit blog a používat nějaký trackovací program (alias HEM, PT3). Díky moc a zdravím z Opavy (studia v Brně)
Originally posted by heelia
Vidím, že poslední dobou tu moc lidí zase nepřispívalo, nemá někdo nějaké informace z vedení co se týče CZ verze, a zda-li se na ní vůbec pracuje? Mnohým začínajícím hráčům z CZ i SK by to výrazně usnadnilo cestu. Sám bych se klidně zapojil a přidal ruku k dílu. Osobně začínám teďka SnG, takže bych se rád zeptal jestli mi doporučíte založit blog a používat nějaký trackovací program (alias HEM, PT3). Díky moc a zdravím z Opavy (studia v Brně)![]()
PT3 mám zadarmo, tak používám, ale musel bys mít zajímavej blog, aby ho někdo četl
Originally posted by lenka12345
PT3 mám zadarmo, tak používám, ale musel bys mít zajímavej blog, aby ho někdo četl
Mám na mysli tady na fóru
Jinak lidi, je nás tu víc ne, tak se hlaste, není tu někdo z Brna? Rád bych zahrál live, s ním nemám moc zkušeností
Kontaktujte mne na icq 464393678 - Díky
Cau heelia,
blog slouzi hlavne tobe, muzes zpetne sledovat svoji hru - taky takovej "trackovaci program." Za rok, kdyz si to po sobe budes cist, tak se aspon nasmejes, cos to tam tvoril ♦
Jinak PT3 nebo HEM ti pomuze, ale urcite to neni na zacatku nutnost. Ja jsem kupoval PT3, az kdyz sem si na nej hranim vydelal. Kdybys hral CG, tak muzes zkusit Elephanta, pro SnG asi PT3 nebo HEM - stahni trialy a vyzkousej...
Originally posted by kennyxx
Za rok, kdyz si to po sobe budes cist, tak se aspon nasmejes, cos to tam tvoril ♦
Teď jsem Tě asi nějak nepochopil, myslel jsem, zda to má třeba pro vývoj mé hry a mého stylu hraní význam - tzn. jestli mi to může pomoci - viz. třeba blogy od Miskokvo nebo LuborC (to jsou tuším zrovna hráči, co hrají SnG). Jinak PT3 jsem používal za dob, kdy jsem hrál FL, ale ten mne kvůli variance podle mne větší než u SnG odradil. Jde hlavně o to, že jak se na SnG střídají phase, jestli se vůbec nějaký tracking program používat dá (podle mne by to nějak jít mělo). Dále jsem zkoušel instalovat free trial SnG wizard - zajímavý prográmek. Jestli píšu nesmysly, řekněte nebo mne nasměrujte jinam, v EN mi problém psát nedělá :-) Zatím
heelia:
Tak to sorry, asi sem to napsal spatne... myslel sem po roce, az uvidis, jak si zacinal a mel radost, zes vyhral 5$ za jedno odpoledne, tak se tomu zasmejes. Jinak vyznam to pochopitelne ma, uz jenom z toho duvodu, ze das ostatnim sanci ti poradit, podporit te, kdyz to nechodi...
Co se PT3 a SnG tyka, tam nemuzu moc slouzit, ja hraju cashgame (FLSH - variance neskutecna ♦). Zkus to v software sekci nebo SnG diskuzi.
LemOn36: ♠_confused:
noo tak ja ti skusim niak odpovedat... bohuzial momentalne na nieco genialne nemam cas lebo mam zajtra tazku skusku ale tak aspon nieco sa pokusim:
co sa tyka sng tak by som povedal ze su menej svingove ako cash game... a ak pouzivas spravny bankroll manazment tak je to asi najlasksia cesta ako si vybudovat banrkoll ... myslim ze SSS je onieco istejsie ale to vyzaduje tonu trpezlivosti a casto ta hned prestane bavit.
co sa tyka trackovacieho programu tak kedze zacinas so sng tak predpokladam ze budes hrat 1-2 stoly .... prvy mesiac hrania sng ti to bude na low limitoch nanic ... lebo 2 stoly (18-20) hracov si zapametas viac menej ze ktory hra loose ktory hra tight ...
potreba HUDu (dalej namiesto trackovacieho programu) vysoko zalezi ci hras normal turnaje/turba alebo viac stolove sng turnaje...
turba ((do 22$? z vlastnej skusenosti)) kedze zaciatocna faza turnaja sa hra stylom hras iba top 5-10 handov. .. tak vobec nezalezi ci mas proti sebe loose hraca alebo tight ...to hras tieto ruky maximalne agresivne s pravidlom QQ+ pred flopom nefoldnes nikdy. AK,AQs podla readu ...zas ked je oproti tebe fajny regular a snazi sa ta dostat do all inu z prvych poziicii tak tu sa to Ak,AQ po hodine rozmyslania da foldnut.. ale k zaveru ..viac menej nepotrebujes HUD v tychto turnajoch ... stacia ti len poznamky kedze tieto turnaje sa hravaju cisto podla ICM systemu (viz ICM trainer) ... ak ces beatovat vysie limity tak musis table selectovat a vyhybat sa regularom ..taktiez upravovat si poznamky o regularovych "rangoch" a hladat proti nim spravne pushovacie ruky v sng wizarde... na limitoch 10$+ uz prakticky v dnesnej dobe kazdy vie ze niektore ruky treba ist all in atd takze mat nanho niake staty je zbytocnost kedze 6 z 9 hracov za stolom hra rovnako tak si ich staci zaskatulkovat.. ale ak ces byt uplny genius tak si mozes niak nastavit PT3 (nefim ci HM sa to da...sice pouzivam HM ale nevedel som to nastavit momentalne) taak si to nastav podla tych blaind levelov alebo pocet hracov za stolom ... ak budes mat na niekoho sample size niakych 200+ ruk v tej ktorej faze tak sa da zvysit % ROI o niake 1-2 ..ale nefim ci sa to oplati ta namaha
normal: prepodkladam ze zacnes hravat tieto ... tu plati to ze tych par stolov 1-2 dokazes aj bez hudu ... ale odporucam ti stiahnut si Real Time HUD ktory je zadarmo a podla mna celkom dobry. (ak nemas velku databazu)... z pociatku nerob rozhodnutia podla cisel iba sleduj ake hodnoty maju dobry hraci a ake hodnoty zly aby si sa to naucil ... potom neskorsie ked zacnes pridavat stoly a zvysovat limity tak HUD zacne byt tvoj najlepsi priatel... bez neho budes strateny ... nebudes si verit ci dat call ci nie ... fakt sa ti to hodi... kedze v tychto turnajoch ked multytablujes sa dost pletu sily tvojich ruk ... na jednom stole moze byt AQ trash na druhom kde je neskorsia hra je A9off nuts pred flopom ... nemozes vletiet dotoho pohlave proste to ce cas a vela sledovania videi,clankov,serialov aby si to pochopil..
normal mtt turnaje: tak tu no koment ..bez hudu hrat viac ako 1stvol je samovrazda.
tak som sa trochu rozpisal ... hadam sa nieco ztoho da pouzit ... nooo co sa tyka svk/cz sajty tak ta tu asi nebude nidky .... pretoze pochybujem ze by sa tu nasiel niekdo kdo by sa tomu venoval ... ako najst coachov atd je v poho .. horsie to je stym head administratorom kedze vecsina tych lepsich hracov ako opal,lastnail atd to urcite nebudu robit ked si mozu viac zarobit hranim pokru ako niakou administrativnou sr*kou ...ale tak clovek nikdy nevie ...mozno ked nas tu bude 1000 tak sa najde jeden clovek ktory vzda pokrovu karieru alebo karieru v pekarni a bude to tu davat doporiadku za 15-20 tisic? mesacne.. cele to zalezi od sily komunity .. ak by bolo napriklad 100slovakov/cechov s diamant statusom tak ps.com by vedela ponuknut head administra... 50tisic mesacne co si myslim ze uz neni ocom...
hmm ale myslim ze je dost svk/cz stranok kde sa da kade co vycitat aj ked to porovnas s ps.com tak sa ani trosku nechytaju
som sa trochu rozpisal ale nece sa mi ucit darmo ♦
Zdravim z Cech :-)
Mel bych na vas takovy dotaz a zaroven prosbu. Nedavno jsem se, po kratsi prestavce od hrani pokeru, preorientoval na hrani SnG, ale zatim se v tom docela placam. Koukam, ze tu jsou borci jako LuborC, miskokvo a dalsi, ktery to docela valcujou i na vyssich buyinech. Byl by tu nekdo ochotny poradit mi, jak zlepsit moji hru? Momentalne hraju na FullTiltu $2.25 (vetsinou turbo) a jsem lehce v minusu. ITM mam kolem 40%, ale nedari se mi byt prvni, mam mraky druhych mist a hodne tretich. Napadlo me, ze bych mohl treba udelat pres Camtasia Recorder nejaky video, jak hraju, nebo by bylo zajimavy kouknout se, jak hrajete vy (treba pomoci Team Vieweru), moznosti je spousta.
Predem diky za odpoved.
-BH
nooo... kedze mam asi taky mesiacik cas serinkat sa s pokrom atd kvoli tomu ze mam v auguste skusk uz mikra tak by som bol ochotny ti helpnut ...
co sa tyka ukazovania mojej hry tak to vobec nehrozi
ja si svoje know-how len tak lachko nedam ale helpnut ti mozem...
taaak ako si to predstavujem ... natocis videjko 2-4 stoly najlepsie kolo 60 min ...zrarujes.. uploadnes najlepsie na Rapidshare (tam mam konto) .... napises mi do blogu najlepsie po ang alebo moze byt aj cz to je v poho ... a das tam link a ziadost ze ces juknut a okomentovat toto videjko ...
ja podla moznosti nahravania videa (nefim ci zozenem soft nato) ti to okomentujem alebo napisem "scenar" ze cas xx:xx ja by som robil toto tamto
alebo druha moznost posles mi hand history najlepsie jedneho alebo dvoch turnajov a ja ztoho zase podla moznosti zbucham video v holdem replayeri co ma Hem ... ak sa mi to podari nahrat bude to skvele ak nie tak zase prilozim .txt "scenar" obkec ktomu
po niakom case ... dajme tomu max den dva to buchnem na moj blog... nefim ako sa rozkecam v tom videjku ale hadam si necham niake triky v rukave este preseba ale sucasne ta usmernim na tu spravnu cestu ...
s pozdravom debil co dneska nedal skusku z mikroekonomie alias MiskoKvo
Ahoj,
jsem ochotný komukoliv, kdo začíná hrát SNG, pomoct. Udělejte video, nebo vyberte nějakou zajímavou handhistory a pošlete mi PM.
Co se týče česko-slovenské Pokerstrategy, tak to teď opravdu moc nevypadá. Ještě do nedávna hledali alespoň někoho na pozici community managera, teď to ale vypadá, že už ani nikoho nehledají. http://www.pokerstrategy.com/jobs/ Škoda.
Originally posted by LuborC
Co se týče česko-slovenské Pokerstrategy, tak to teď opravdu moc nevypadá. Ještě do nedávna hledali alespoň někoho na pozici community managera, teď to ale vypadá, že už ani nikoho nehledají. http://www.pokerstrategy.com/jobs/ Škoda.
Ted jsem na to koukal a community manager pro poker training, PR a localisation se porad hleda... a asi nenachazi
Ahoj.
Mám pro vás pro někoho takovou prosbu / nabídku / návrh.
Možná se to trochu nehodí ale ..
Potřeboval bych někoho kdo hraje na iPokeru (Mansion,Titan). Já tam mam určitej kapitál (213usd) z jiného webu který dává počáteční kapitál zdarma. Jenže chtěj protočit neuvěřitelný počet bodů, prostě na ty peníze nemůžu šáhnout. Sem ted v situaci kdy bych potřeboval každou korunu :/ a chtěl bych je vybrat..
Tak mě napadlo kdyby tady z komunity byl někdo ochotnej.. Mohli bysme si spolu sednout třeba na heads up a já bych to k vám všechno prohrál..
Potom kdyby mi dotyčný poslal na účet 150usd a zbytek by si nechal, byl bych spokojen.. (Jo já byl vždycky důvěřivej =))
Najde se někdo ochotnej? Moje icq - 303 690 256
Díky, hodně štěstí všem
Byl bych s tim opatrnej, protoze tohle je zakazany a kdyz te za to chytnou tak uzavrou oba ucty bez naroku na jakykoli penize.
Může mi někdo pls poradit?Zaregistroval sem se na PS ale asi přez špatnej link ne pčez pokerstrategy.Dá se nějak zrušit reg. a udělat nová? nebo dá se to nějak udělat?