Coz bogaci sie wzbogaca a ci co zarabiaja po 1500 nie poogladaja sobie i nie posluchaja za darmo
Zwiekszy sie roznica miedzy klasa bogaczy a biedna tepota
Zapierdalaj za 320€ i plac bogacza z hollywood - Twoj Premier
Coz bogaci sie wzbogaca a ci co zarabiaja po 1500 nie poogladaja sobie i nie posluchaja za darmo
Zwiekszy sie roznica miedzy klasa bogaczy a biedna tepota
Zapierdalaj za 320€ i plac bogacza z hollywood - Twoj Premier
Napisane przez dawid327
Czyli na jakiej :P?
na kazdej podstawie moga to zrobic, nawet na podstawie podejrzenia popelnienia przestepstwa, swiadomosci popelnienia przestepstwa na tle nie tylko komputerowym, np kolega nie ma komputera ze wzgledu na to ze uwaga BYL SWIADKIEM zniszczenia pomnika (byl w grupie niszczacych, ale nie niszczyl), wpadli, zabrali i pojechali
wniosek do prokuratury o zarekwirowanie komputera, powody z dupy (zawsze mozna wpisac podejrzenie pedofilii) i nakaz rekwiracji policja dostaje w 15 minut
Nie sprowadzajmy problemu ACTA do zamykania stron hostingowych itp. Największym problemem jest to, po co tak naprawdę oni chcą to przepchnąć, czyli jeszcze większa inwigilacja obywateli.
Kiedyś systemy totalitarne wprowadzano siłą - teraz jest to jawne, a sprzeciwu obywateli nie widać.
Donald już się zbliża, już puka do mych drzwi,
Pobiegne mu dać liścia, z radości ręka drży
Ref.:
O z butem przypierdole,
Donald sam odwiedza mnie.
O Donaldzie, wystaw jape,
bym godnie przyjął Cię.
Nie jesteś godzien Panie,
byś w sieci mojej był,
Tyś Królem fałszu świata,
a jam jest wolny pył.
Ref.:
O z butem przypierdole,
bym godnie przyjął Cię.
Gdy wspomnę na twe grzechy,
to z żalu płyną łzy,
Donald zranił Serce Twoje,
rozpierdol kurwie kły
Ref.:
O z butem przypierdole,
bym godnie przyjął Cię.
Pragnąłbym Cię tak kochać Polsko
jak Ty kochałaś mnie,
Do czterysetek jadę sprintem,
Tajlandii oddać cześć !
sytuacja typu wpada mi policja do domu zabierają kompa przeszukują znajdują oprogramowanie pokerowe i dupa nic mi nie robią bo samo posiadanie nie jest nie legalne ...
Na konto(P*) mi nie wejdą bo nie posiadają więc chyba ciężko będzie im cokolwiek udowodnić posiadając sam komputer.
Tak jak ktos pisal wyzej, samo laczenie z pokerromem nie jest nielegalne wiec provider nie bedzie za to podpierdalal, z pokerem mozna bedzie miec przypal przy okazji.
Trzeba by było mieć straszny nie fart żeby policja wpadła komuś na chatę i zastała go przy odpalonych stołach
. Naprawdę mało prawdopodobne
Czy jest możliwość rozróżnienia czy gra się na play money czy na play money:D
tylko i wyłącznie po tym w jaki sposób komputer łączy się z pokerroomem ?
nie, raczej nie, ale sam fakt ze osoba gra w pokera bez watpienia bedzie interesujacy dla naszych sluzb celnych
Napisane przez d3ment0r
Ikar dzwoniles do Astera ?
nie nie, powiedzmy ze mam tam dobre uklady wewnatrz (wiesz - wspolne szkolenia wyjazdy itp) i info jest takie ze na razie to sa w dupie z donosami bo nie maja sprzetu ;-))) ale w koncu beda musieli sie dostosowac do przepisow
Napisane przez bearlock
zmieni sie to ze poniewaz w polsce poker jest nielegalny twoj ISP bedzie MUSIAL poinformowac policje ze laczysz sie z pokerromami (tak na szybko info dostalem z Aster/UPC)
czy to prawda ?? ze dostawca internetu bedzie MUSIAL informowac policje ze lacze sie pokerroomem ?
to troche chore ale niestety to prawda w/g obecnej wersjii ustawy - wesolo co nie??
Napisane przez bearlock
zmieni sie to ze poniewaz w polsce poker jest nielegalny twoj ISP bedzie MUSIAL poinformowac policje ze laczysz sie z pokerromami (tak na szybko info dostalem z Aster/UPC)
czy to prawda ?? ze dostawca internetu bedzie MUSIAL informowac policje ze lacze sie pokerroomem ?
Mówimy o sytuacji po ratyfikacji (pojutrze) czy po wprowadzeniu przepisów prawnych w życie w kraju (ch** wie kiedy)?
Czy fakt, że ktoś mieszka na wsi ma jakiś plus? Chyba lepiej ścigac ludzi po miastach bo jest łatwiej, nie?
Ogólnie to lipa bo mam słabego dostawce neta, który w zeszłym roku potrafił mi zablokować stronki ze słowem poker w nazwie jak weszła nowelizacja ustawy. Chyba trzeba będzie zaprzestać gry ;/
różnica będzie taka, że oni nie będą już potrzebować nakazów sądowych żeby wejść tobie na chate. wszystko odbywać się będzie na zasadzie domniemania. społeczeństwo samo siebie będzie podpierdalać.
w dodatku to daje im super narzędzie do tłuczenia opozycji. pamiętacie sprawe tego łba który prowadził antykomor.pl? przecież to był wróg publiczny nr jeden. na gościa nasłano abw, zarekwilowali mu komputer, postawili zarzuty obrazy majestatu głowy państwa. za pis wrzyscy szydzili ze sprawy bezdomnego, który pojechał po kaczyńskim i cała policja w polsce szukała bezdomnego i to było bardzo bee i fee, natomiast sprawa z antykomor już jest spoko, bo to nie pis i nie kaczyńscy, po których skakać można.
stopień restrykcji jaki nam po zgotowano jest o wiele większy niż to co robił pis. wtedy to była "prawicowa partia" która wspierała socjal i rzucała socjalistyczne hasła i koncepcje, natomiast teraz mamy "liberałów" ograniczających swobody i podnoszące podatki. głosowałem na nich w pierwszej kadencji, w drugiej już nie, a wciąż się czuję jakby mi ciągle pluli w twarz i śmiali się jeszcze.
Napisane przez tjall77
różnica będzie taka, że oni nie będą już potrzebować nakazów sądowych żeby wejść tobie na chate. wszystko odbywać się będzie na zasadzie domniemania. społeczeństwo samo siebie będzie podpierdalać.
Wśród Hitlerowców też panowała taka zasada i podobno była bardzo skuteczna
Ja bym bardzo chętnie przeczytał wypowiedź kogoś kto jest bardziej inside z tymi sprawami, załoga PS np. ? Czemu nie ma żadnego oficjalnego newsa ? Przecież gdyby się okazało prawdą, że poker jest be i nielegalny i ISP donoszą na własnych klientów, że grają - to pl.pokerstrategy.com umiera razem ze swoją społecznością.
Trochę mnie to wszystko niepokoi, bo prawdopodobnie trzeba będzie zawinąć manele i uciekać zarówno z PS'a jak i z pokera online. Mam ogromną nadzieję, że jedynie nadinterpretuję sytuację i mój "strach" wynika z niewiedzy. Miło by mi było, gdyby ktoś rozjaśnił całą sprawę. Pozdrawiam !