На 2+2 несколько дней назад была тема про блокировку. Русскоязычный игрок написал следующее (по-моему, это был его первый пост на 2+2):
Spoiler
Hi!
There was a problem! The account is blocked! I play on Partypoker 9 years!
Account - RIVЕR_IК.
I wait for 7 days!
With what problem you deal?I made a withdrawal from the account - 3007 dollars. Account blocked.
Unclear. What's the matter?
There are no explanations!
Everything stopped! Never such was!
Explain! What is the matter?
Maybe Rhum has no money? - I will never believe in it!
Accounts which I use are checked and were used by me earlier!
At you it is written that you solve all problems in 2-3 days!
And what actually? The whole week passed! Explain! That you should check still!?
Он играет на PartyPoker 9 лет, сделал кэшаут 3007 долларов, в результате аккаунт был заблокирован по неизвестной причине.
Потом он ещё выкладывал свой разговор с саппортом из лайв чата, потом, через некоторое время, написал, что его разблокировали.
Hello everyone! Today, my problem is solved! Account activated! Support asked me questions about the access points. The fact is that I travel a lot. I always take a laptop. In addition, someone tried to hack my account. 11 days had me nervous! Thank you all for your support!
Выяснилось, что кто-то пытался взломать его аккаунт, плюс ещё он много путешествует и играет из разных мест. В результате все вопросы решились и через 11 дней его разблокировали.
Можешь попробовать тоже отписаться в ветке саппорта на 2+2. Можно обратиться к представителю саппорта, который там отвечает на вопросы (её зовут Colette, ник Party_Rep). Попросить ещё раз пересмотреть твоё дело, возможно это поможет.